Skocz do zawartości

ChŁodnia ale w podrodzaju Van

Featured Replies

Napisano
nie zgadzam się z Tobą. Uważam, że ta klasyfikacja jest zła

czemu jest zła?

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 42,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja tutaj też nic złego nie widzę , no chyba że oślepłem ?

Napisano
nie zgadzam się z Tobą. Uważam, że ta klasyfikacja jest zła

czemu jest zła?

Bo, np. nie pokazuje samochodu wielozadaniowego o którym jednak mowa w tych przepisach... 8)

Napisano
Bo, np. nie pokazuje samochodu wielozadaniowego o którym jednak mowa w tych przepisach

W poprzednich przepisach też była mowa o wielozadaniowym i van, ale moim zdaniem poprzednio jak i teraz ma to tylko zastosowanie do VAT1a (poprzednio VAT1)

Napisano
moim zdaniem poprzednio jak i teraz ma to tylko zastosowanie do VAT1a (poprzednio VAT1)
Podobno :cool: teraz jak i poprzednio dotyczy to VAT-1 :x

Podobno nie ma pojęcia VAT1a - jest to skrót używany potocznie ;)

Napisano

Tylko który, jaki wielozadaniowy spełnia wymagania do dzisiejszego VAT-u

Napisano
nie ma pojęcia VAT1a - jest to skrót używany potocznie

wszyscy wiemy o co chodzi

[ Dodano: 05-06-2014, 08:34 ]

jaki wielozadaniowy spełnia wymagania do dzisiejszego VAT-u

z jednym rzędem siedzeń i ścianą lub trwałą przegrodą oddzielającą część pasażerską od bagażowej

Napisano
jaki wielozadaniowy spełnia wymagania do dzisiejszego VAT-u

z jednym rzędem siedzeń i ścianą lub trwałą przegrodą oddzielającą część pasażerską od bagażowej

Czy możecie mi jeszcze podać źródło, gdzie znajdę pojazd ciężarowy wielozadaniowy?

Chodzi mi o definicje

Napisano
Czy możecie mi jeszcze podać źródło, gdzie znajdę pojazd ciężarowy wielozadaniowy?

Dz.U. z 2013 poz. 711 • Brzmienie od 22 czerwca 2013; Załącznik nr 2 Tabela nr 1 — rodzaje i podrodzaje pojazdów

Lp. 19; kod: o6; nazwa: ciężarowy; podrodzaj pojazdu kod: 10; nazwa: wielozadaniowy.

http://prawo.legeo.pl/prawo/rozporzadzenie-ministra-transportu-budownictwa-i-gospodarki-morskiej-z-dnia-19-czerwca-2013-r-zmieniajace-rozporzadzenie-w-sprawie-szczegolowych-czynnosci-organow-w-sprawach-zwiazanych-z/zal2/?on=22.06.2013

[ Dodano: 05-06-2014, 09:35 ]

Chodzi mi o definicje
przepraszam nie zważyłem :x lub ...
Napisano

Dz.U. z 2013 poz. 711 •

Nie idź na łatwiznę.

Definicję - np w dyrektywie, Dz.U. poproszę dla mnie początkującego diagnosty opisać czym ten pojazd ma się charakteryzować :evil:

Napisano
Definicję - np w dyrektywie, Dz.U. poproszę dla mnie początkującego diagnosty opisać czym ten pojazd ma się charakteryzować :evil:
ketiw38 przeleciałem tak na szybko dyrektywę 97/27/EWG oraz zał. nr 1 do niej i tam echo :x
Napisano
ketiw38 przeleciałem tak na szybko dyrektywę 97/27/EWG oraz zał. nr 1 do niej i tam echo :x

Szukaj dalej - bo już nie znajdziesz :x:evil:

Napisano
Szukaj dalej - bo już nie znajdziesz :x:evil:
bardzo śmieszne ;)
Napisano

Ja pytałem o definicję furgonu... mondry modratór też mi tylko foki z wiki wkleił... Ja chociaż coś starłem się poszukać i podałem... Ot diagności 8)

Napisano
max72 - jestem klientem i nie zgadzam się z Tobą. Uważam, że ta klasyfikacja jest zła

Jeszce raz się pytam, czemu jest zła?

Napisano

Sorry @max72 - nie śledziłem na bieżąco i chyba mi coś umknęło. O co dokładnie Co chodzi?

• 3 weeks later...
Napisano

Jaki powinien być wpisany VAT IVECO DAILY sam.ciężarowy przeznaczenie chłodnia/agregat nadachu/ kabina kierowcy w jednej bryle z ładunkową jak w VANI-e

Napisano

Nie łapie się na VAT.

Napisano

jeżeli jest to van to 1a

Napisano

Z wyglądu VAN w środku przegroda/ sciana/ tle , że na dachu agregat i dow.rej. przenaczenie chłodnia

Napisano

Czyli jest furgonem i du...a

Napisano
dow.rej. przenaczenie chłodnia

Czyli to furgon i literalnie na żaden VAT sie nie łapie.

Napisano
Czyli to furgon i literalnie na żaden VAT sie nie łapie.

Jak kierowca włączy sobie klimatyzację, to już sie łapie... 8)

Napisano
Jak kierowca włączy sobie klimatyzację, to już sie łapie...

:evil:

Napisano
Jak kierowca włączy sobie klimatyzację, to już sie łapie..

Pod warunkiem, że zmieni przeznaczenie pojazdu.