timo Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Witam. Zwracam się do użytkowników forum o poświęcenie chwili na wypełnienie krótkiej ankiety online. Średni czas wypełnienia przez dotychczasowych respondentów wyniósł poniżej 4 minut. Ankieta dotyczy tematyki pseudokibiców i jest mi potrzebna do pracy magisterskiej. Z góry dziękuję! http://moje-ankiety.pl/respond-66967.html Cytuj
Tomek D Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 A może by praca magisterska z kont się biorą takie zachowania a nie tylko o karach Cytuj
JANUSZ60 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 A może by praca magisterska z kont się biorą takie zachowania a nie tylko o karach z kont bankowych może ? Cytuj
timo Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Napisano 15 Czerwiec 2014 A może by praca magisterska z kont się biorą takie zachowania a nie tylko o karach 1. A skąd wiesz, że praca jest tylko o karach? Bo zdecydowanie nie jest. 2. Skąd biorą się takie zachowania to temat dla psychologów, socjologów, a z nauk prawnych ewentualnie dla kryminologów. Nie moja działka. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 Skąd biorą się takie zachowania to temat dla psychologów, socjologów Dopiero Ci narobili szkód w społeczeństwach, na przestrzeni kilku ostatnich dekad ,,, Cytuj
biker100 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 Dopiero Ci narobili szkód w społeczeństwach socjologowie??? Cytuj
JANUSZ60 Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 socjologowie??? Ci akurat mniej, bo w ogóle są zbędni ,,, Cytuj
Marek1 Napisano 16 Czerwiec 2014 Napisano 16 Czerwiec 2014 Lepszy jeden dobry kaznodzieja niż kilku kiepskich kapelanów Cytuj
Psuj Napisano 17 Czerwiec 2014 Napisano 17 Czerwiec 2014 Lepszy jeden dobry kaznodzieja niż kilku kiepskich kapelanów I vice versa... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
grzegorz70 Napisano 17 Czerwiec 2014 Napisano 17 Czerwiec 2014 Lepszy jeden dobry kaznodzieja niż kilku kiepskich kapelanów Na którym miejscu, w tym rankingu, jest imam i rabin? Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 17 Czerwiec 2014 Napisano 17 Czerwiec 2014 Fajna ankieta - poszło. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Marek1 Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 Lepszy jeden dobry kaznodzieja niż kilku kiepskich kapelanów I vice versa... Oj, przeoczyłem tę złośliowośc... Bo niby kto tu jest tym "kiepskim kaznodzieją"? Cytuj
Psuj Napisano 6 Sierpień 2014 Napisano 6 Sierpień 2014 uderz w stół... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
ketiw38 Napisano 6 Sierpień 2014 Napisano 6 Sierpień 2014 Co to za jakieś insynuacje? Chyba nie znacie Marka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi