Darek :-) Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Dzięki Psujowi i uprzejmości Norberta mamy swój kącik wzajemnej adoracji czyli możemy miedzy sobą diagnostami wojskowymi rozwiązywać problemy. Także prosimy wszystkich forumowiczów o pomoc i częste odwiedzanie naszego kącika. Tak samo jak na stacjach cywilnych jak i na wojskowych mamy liczne problemy które niejednokrotnie musimy sami rozwiązywać. No to do dzieła. I owocnej współpracy Darek Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Dzięki Psujowi i uprzejmości Norberta mamy swój kącik wzajemnej adoracji A co - należy się Wam !! W końcu dzielnie bronicie granic naszej Ojczyzny etc. Ps. Mam kat. D i czołgu nawet z daleka nie widziałem. Ale "Czterech pancernych ..." znam bardzo dobrze Cytuj
kowal Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Jak będziesz kiedyś przejazdem w Braniewie to zapraszam i dołączam się do podziękowanie Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Jak będziesz kiedyś przejazdem w Braniewie to zapraszam Dzięki za zaproszenie - może kiedyś dołączam się do podziękowanie Nie ma za co. Bez takich jak Wy to forum nie miałoby racji bytu. Sam bym sobie takie posty pisał ? Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Nie znam się na stacjach MONu, kiedyś w latach 1999-2001 mieliśmy kontakt, ale później kompetencje się zmieniły. Jedyne w czym mogę pomóc to zamieszcze przepisy obowiązujące na stacjach MONu i policji.I w sumie na tym moja wiedza się kończy, gdyż nie chciałbym namieszać i wypowiadać się w temacie obecnie mi nie znanym. Pozostane w wypowiedziach na stacjach cywilnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi