AnnaWanda Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Hejka. No właśnie? Coś nie widzę, żeby był tu poruszony temat o tańcu. Odkąd chodzę na zajęcia taneczne do Akademii Tańca - kwestia ta coraz bardziej - to naturalne - mnie interesuje. Jak u Was z tańcem? Lubicie się pogibać na parkiecie? Podpieracie ściany? Tańczycie, gdy nikt nie widzi? Jeździcie na jakieś warsztaty? Hm? Nie bać się! Pozdrawiam! Anna Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jak u Was z tańcem? Lubicie się pogibać na parkiecie? Podpieracie ściany? Tańczycie, gdy nikt nie widzi? Jeździcie na jakieś warsztaty? Hm? Ba Cytuj
biker100 Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jak u Was z tańcem? A - Zatańczym? B - Toć możem. A - Możem postać. Cytuj
Jacdiag Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jeździcie na jakieś warsztaty? Hm? cały czas - wg możliwości ... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewforum.php?f=134 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Grzegorz Łódź Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Nie bać się! No to zapraszamy Cytuj
biker100 Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 No to zapraszamy A - Możem postać. Cytuj
eborg Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Nie bać się! Nooooo jestem w tym niezły .......... - po butelce na beret. Cytuj
Olga Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Coś nie widzę, żeby był tu poruszony temat o tańcu. Ale po co o tańcu rozmawiać na forum? Mamy sobie opowiadać/opisywać kto jak porusza bioderkami? Jak u Was z tańcem? Lubicie się pogibać na parkiecie? Podpieracie ściany? Tańczycie, gdy nikt nie widzi? Jeździcie na jakieś warsztaty? Hm? No jeśli już to musisz się zdecydować, czy chodzi Ci o gibanie nie tylko na parkiecie czy faktycznie o taniec - bo to duuuuuża różnica. Cytuj
Psuj Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 No jeśli już to musisz się zdecydować, Nie musi - to spam był, tylko Jacdiag wyciął z tekstu postu reklamę... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Olga Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 No jeśli już to musisz się zdecydować, Nie musi - to spam był, tylko Jacdiag wyciął z tekstu postu reklamę... Domyśliłam się od razu. Ale i spamujący muszą wiedzieć, że taniec i gibanie to dwie różne sprawy Mistrza w gibaniu przecież znamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi