ryszards Napisano 7 Sierpień 2014 Napisano 7 Sierpień 2014 Witam Wszystkich! Przywiodły mnie tutaj kłopoty z ubezpieczycielem (odmowa wypłaty z Polisy AC) oparte na nierzetelnej opinii "niezależnego rzeczoznawcy". Proszę o pomoc i jednoznacznie wskazuję - by takie przypadki nie psuły opinii Specjalistom, jakimi bez wątpienia Państwo jesteście! Cytuj
grzegorz70 Napisano 7 Sierpień 2014 Napisano 7 Sierpień 2014 Rzeczoznawców, jest tu przynajmniej dwóch. Cytuj
drogba Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 wszystie Ryśki to porządne chłopy są[cytata] Cytuj
kowal Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 Ryśki to porządne chłopy szczególnie jeden z KLANU Cytuj
ryszards Napisano 8 Sierpień 2014 Autor Napisano 8 Sierpień 2014 ale koniec Ryśka z KLANU mi nie odpowiada, haha! Cytuj
jast Napisano 9 Sierpień 2014 Napisano 9 Sierpień 2014 ale koniec Ryśka z KLANU mi nie odpowiada, haha Co chcesz od niego, przecież żyje. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 9 Sierpień 2014 Napisano 9 Sierpień 2014 Co chcesz od niego, przecież żyje. Skąd wiesz o którym końcu mówi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi