MarcinS Napisano 10 Sierpień 2014 Share Napisano 10 Sierpień 2014 Mam ciekawy temat: Przyjeżdża na badanie VW t4 ciężarowy skrzyniowy z pojedynczą kabiną sprowadzony z Niemiec. W DR niemieckim S1-2, w aucie "fabryczne" 3 miejsca W DR niemieckim w uwagach że poz S1 może wynosić od 1 do 3. Co wpisujecie w DIP-ie? Ja po uzgodnieniu z WK wpisałem z natury 3 i tak poszło. Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???? [ Dodano: 10-08-2014, 23:02 ] Chyba mało kto zwraca na to uwagę a ja już miałem 3 takie przypadki ale we wcześniejszych kazałem dostosować pojazd, tj. wyrzucić jedno miejsce siedzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryczynski A Napisano 10 Sierpień 2014 Share Napisano 10 Sierpień 2014 Tak i to często w DIP -ie pisze trzy miejsca , bez wpisu u uwagach , chyba że na PC mam S1 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2014 Mi nawet jeden WK sugerował zmiany konstrukcyjne na dołożenie tego jednego miejsca. PC jeśli wystawione to z reguły na 2 miejsca. Po trzech latach pracy dopiero na to zwróciłem uwagę- niech i inni wiedzą, jeśli to czytają, że jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 we wcześniejszych kazałem dostosować pojazd, tj. wyrzucić jedno miejsce siedzące. A niby po co? Mogłeś zrobić opis zmian jak już. W DR niemieckim w uwagach że poz S1 może wynosić od 1 do 3.Co wpisujecie w DIP-ie? Ja po uzgodnieniu z WK wpisałem z natury 3 i tak poszło. Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???? Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresie. Dokładnie tak. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 Chyba mało kto zwraca na to uwagę a ja już miałem 3 takie przypadki .trzy takie przypadki to mamy tygodniowo [ Dodano: 11-08-2014, 17:20 ] Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresiei tak też jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi