MarcinS Napisano 10 Sierpień 2014 Napisano 10 Sierpień 2014 Mam ciekawy temat: Przyjeżdża na badanie VW t4 ciężarowy skrzyniowy z pojedynczą kabiną sprowadzony z Niemiec. W DR niemieckim S1-2, w aucie "fabryczne" 3 miejsca W DR niemieckim w uwagach że poz S1 może wynosić od 1 do 3. Co wpisujecie w DIP-ie? Ja po uzgodnieniu z WK wpisałem z natury 3 i tak poszło. Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???? [ Dodano: 10-08-2014, 23:02 ] Chyba mało kto zwraca na to uwagę a ja już miałem 3 takie przypadki ale we wcześniejszych kazałem dostosować pojazd, tj. wyrzucić jedno miejsce siedzące. Cytuj
Kryczynski A Napisano 10 Sierpień 2014 Napisano 10 Sierpień 2014 Tak i to często w DIP -ie pisze trzy miejsca , bez wpisu u uwagach , chyba że na PC mam S1 2 . Cytuj
MarcinS Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Napisano 10 Sierpień 2014 Mi nawet jeden WK sugerował zmiany konstrukcyjne na dołożenie tego jednego miejsca. PC jeśli wystawione to z reguły na 2 miejsca. Po trzech latach pracy dopiero na to zwróciłem uwagę- niech i inni wiedzą, jeśli to czytają, że jest taka możliwość. Cytuj
michal_k Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 we wcześniejszych kazałem dostosować pojazd, tj. wyrzucić jedno miejsce siedzące. A niby po co? Mogłeś zrobić opis zmian jak już. W DR niemieckim w uwagach że poz S1 może wynosić od 1 do 3.Co wpisujecie w DIP-ie? Ja po uzgodnieniu z WK wpisałem z natury 3 i tak poszło. Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem???? Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresie. Cytuj
blakop Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresie. Dokładnie tak. I tyle w temacie Cytuj
crackers Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Chyba mało kto zwraca na to uwagę a ja już miałem 3 takie przypadki .trzy takie przypadki to mamy tygodniowo [ Dodano: 11-08-2014, 17:20 ] Bardzo często to występuje. Skoro w zagranicznym DR jest zakres to przyjmuję bez opisu zmian, byle mieściło się w zakresiei tak też jest u nas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi