maciek785 Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 Siema, słuchajcie za tydzień czeka mnie pierwsza rozmowa kwalifikacyjna w warsztacie, dotychczas to jakoś zawsze u kogoś znajomego pracowałem, albo sam dla siebie, a teraz muszę się chyba przygotować. Moglibyście mi powiedzieć, jak taka rozmowa wygląda ?O co pytacie i w ogóle ? Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 a teraz muszę się chyba przygotować. No musisz.Pierwsze co mi się narzuca to nie zaczynaj rozmowy od Siema, Cytuj
biker100 Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 a teraz muszę się chyba przygotować. No musisz.Pierwsze co mi się narzuca to nie zaczynaj rozmowy od Siema, i nie mów, że lubisz słuchać opery jeżeli faktycznie nie słuchasz Cytuj
kowal Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 Siema czyli będzie ściema - tak trzeba mówić -aby było jak najlepiej ........................... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi