Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie Miałem odbiór przez TDT i stwierdzono dwie usterki decyzja przyszła do mnie i do Starostwa między czasie napisałem do TDT że usterki usunięto moje pytanie dotyczy jak zachowują się w takiej sytuacji Starostwa czy trzeba na czas otrzymania pozytywnej decyzji przez TDT zamknąć SKP.

Napisano

Jeśli masz jeszcze ważne poświadczenie z TDT /poprzednie/ to możesz pracować jak nie to trzeba czekać na decyzję. Dzwonić do TDT może wyślą nową faksem. Bez ważnej decyzji nie można pracować - sory

Napisano
Poprzednią decyzje mam jeszcze ważną 4 miesiące

To w Polsce żyjemy - to znaczy ,że możesz bez problemu działać 4 miech.

Chociaż jak wynika z twojej opowieści stację masz nie sprawną., ale to nie ma nic wspólnego z nie wykonywaniem przeglądów ;)

Napisano

Całkowicie zgadzam się z ketiw38, masz dwie decyzje a właściwie poświadczenia. Mimo nie spełniania nowych warunków nikt nie cofnął starej wiec - 5 lat od daty wystawienia - chore ale prawdziwe

Napisano
Chociaż jak wynika z twojej opowieści stację masz nie sprawną.

Raczej miał nie sprawną, bo:

między czasie napisałem do TDT że usterki usunięto
Napisano
Raczej miał nie sprawną, bo:

Nie było re kontroli więc nadal nie sprawna :D

Napisano
chore ale prawdziwe

Identycznie jak podczas badania dasz N przed upływem TNBO. Pieczątki klientowi nie skreślisz, więc się nie przyzna policji, że dostał N ,,,

Napisano

A na tej negatywnej decyzji, nie masz czasem dopisku, że tym samym moc traci ta poprzednia decyzja?

Napisano

Panowie odbiór czy kontrole to dwie rożne sprawy jak odbiór to stacja nie spełnia wymogów

badań nie robimy

[ Dodano: 13-09-2014, 00:07 ]

re kontrola i kolejne 900 z poszło do TDT