Diagnose Napisano 15 Wrzesień 2014 Napisano 15 Wrzesień 2014 Witam.Mam klienta z motocyklem marki Sam.Motocykl uległ wypadkowi w wyniku czego uszkodzona jest rama i częściowo numer ramy.Czy w takim przypadku można wystąpić o nadanie nowego numeru ramy?W sumie po raz pierwszy mam taki przypadek z Samem. Cytuj
Kryczynski A Napisano 15 Wrzesień 2014 Napisano 15 Wrzesień 2014 .Czy w takim przypadku można wystąpić o nadanie nowego numeru ramy?W sumie po raz pierwszy mam taki przypadek z Samem. jak się rzeczoznawca pod tym popisze to czemu nie Cytuj
Diagnose Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Napisano 15 Wrzesień 2014 Wiesz jak to jest z tymi "rzeczoznawcami"... Cytuj
Mecher Napisano 15 Wrzesień 2014 Napisano 15 Wrzesień 2014 A ramę, ładnie na kowadełku gumowym młotkiem wyciagnie... Cytuj
Jacdiag Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 uszkodzona jest rama i częściowo numer ramy. Art. 66a. 2. Starosta właściwy w sprawach rejestracji pojazdu wydaje decyzję o nadaniu cech identyfikacyjnych w przypadku pojazdu: 6) w którym cecha identyfikacyjna uległa skorodowaniu lub została zniszczona podczas wypadku drogowego albo podczas naprawy; 3.141) Okoliczności, o których mowa w ust.2 pkt 6 i 7, powinny być potwierdzone pisemną opinią rzeczoznawcy samochodowego, o którym mowa w art. 79a; opinia powinna wskazywać pierwotną cechę identyfikacyjną lub jednoznacznie wykluczać ingerencję w pole numerowe w celu umyślnego jej zniszczenia lub zafałszowania albo wskazywać na brak oryginalnie umieszczonej cechy identyfikacyjnej. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Jacdiag Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=12646 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi