Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      Mecher
      Mecher
      2
    2. 2
      Solaris
      Solaris
      1
    3. 3
      pablos
      pablos
      1
    4. 4
      darek2647
      darek2647
      1
    5. 5
      piter1973
      piter1973
      1
  • Aktualne posty

• Rafi90
      Klient zostawia samochód, kluczyki i dokumenty po czym czeka w biurze na zakończenie badania. Nie widziałem jeszcze warsztatu żeby klient podczas wymiany rozrządu spacerował pod podnośnikiem, więc i u nas nikt w trakcie bt nie spaceruje sobie i nie ogląda. 
    • elektro001
      Sam osobiście doświadczyłem kontroli przez Policję, jak otworzyła się stacja. Sam komendant przyjechał jakimś Fordem Focusem. Po badaniu, jak już wystawiłem kwity to się wylegitymował, przedstawił i sam przyznał, że chciał sprawdzić, czy trzeba się tą stacją interesować. Jako że wszystko przebiegło zgodnie z wytycznymi, pogratulował dokładności i sumienności i powiedział że nie będzie wysyłał wyrywkowych patroli - przy najmniej na razie...😉 Stąd moje pytanie...
    • Robert66
      Witam. Proszę o konsultację w sprawie ustalenia dmc przyczepy hilken  D3- hi2200 D2-R3ADE. https://www.hilken-fahrzeugbau.de/index.php/katalog/1-muldenkipper/20-mkr-7000 homologacja R3a ,rozstaw osi 152,dmc w niemieckim DR i dane z TZ-22t naciski 2x10t ,nacisk na hak 2t. opony balon. moim zdaniem w PL ograniczyć   dmc20t naciski 9t. co Wy o tym sądzicie? 
    • Mecher
      A kubuś jak zwykle, starą śpiewką właściciela.  Czyżby autor tematu budował w twoich okolicach, że próbujesz go zniechęcić ? 🤔
    • wojteczek
      Kiedyś w necie przeczytałem że Jawa nawet jako zestaw do dokumentów które posiada klient była sprzedawana. Jeszcze z rok temu były oferowane nówki ale bez homo.  Normy ich zabiły więc ratowali się nawet takimi sposobami. Jak najbardziej początek Vin może być maszyną robiony a dalej z ręki. Pamiętaj gdzie to było produkowane,a na jaki rynek miało trafić nikt nie wie. MZ też się trafiają z Vin i wygląda jak robota garażowa. Rynek na który były sprzedawane wymagał Vin i dobijali do nr ramy resztę znaków z ręki.   
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 891
    • Najwięcej online
      1 667

Slawko69
    Najnowszy użytkownik
    Slawko69
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.