Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      blakop
      blakop
      3
    2. 2
      Paprock
      Paprock
      3
    3. 3
      michal_k
      michal_k
      3
    4. 4
      Tomcar
      Tomcar
      2
    5. 5
      Solaris
      Solaris
      2
  • Aktualne posty

• Kubinio
      Dziękuję za odpowiedzi. Czyli jak w wielu takich przypadkach: "co kraj, to obyczaj" a w zasadzie "co urząd, to obyczaj"😅 DZIĘKI! A wspomnienie o tych ZK wtrąciłem po przeczytaniu innego, podobnego tematu na forum, gdzie załoga dyskutowała o zmianie mas po demontażu itd...
    • oskpbydgoszcz
      Dzień dobry, zatrudnię diagnostę do pracy na OSKP w Bydgoszczy. Praca na pełen etat. Kontakt pod numerem telefonu: 501 024 038
    • Solaris
      No tak, to ciężko jest tak podać. Najłatwiej przyjąć że całość kwoty jest na umowie, bez prowizji od badania. Czyli tak jak powinno być. I też bez żadnych oczędności, że właściciel czy jego syn pracują zamiast jednego etatu diagnosty.
    • blakop
      bERTLAS napisał trochę prawdy, a trochę jak zwykle nakłamał - rzeczywiście byłem w "sanatorium", natomiast jakie "niepotwierdzone informacje", jak przez te lata miał pryczę pode mną? 😉 A tak na poważnie - podobnie jak kilku innych Kolegów, którzy gdzieś tam ciągle są czy to na forum, czy na spotkaniach integracyjnych, a potem w rozmowie się okazuje, że od lat nie są już czynni w zawodzie, tak i ja już wiele lat temu porzuciłem branżę (WK), choć jeszcze przez pewien czas w branży automotive coś tam działałem. Przyszedł jednak moment, że organizacyjnie nie tylko pracę, ale i branżę trzeba było zmienić, przyszło też pewne wypalenie zawodowe i rzeczywiście odpuściłem tą tematykę. Dziś po wielu latach nieobecności niestety obawiam się, że niewiele będę w stanie pomóc merytorycznie. Przez tyle lat stan prawny w wielu aspektach jest tak inny, że nawet nie odważę się zabierać głosu. Oczywiście jeśli komuś przydadzą się informacje, bo może niektóre rzeczy są jeszcze aktualne, względnie z jakichś powodów kogoś zainteresuje jak coś kiedyś się robiło, to chętnie służę pomocą. Dziś nie ukrywam, zapewne moja aktywność ograniczy się do wątków towarzyskich, względnie takich, gdzie to być może ja będę bardziej pytał. Na pytanie czy wrócę do branży odpowiem tak - obecnie również zamykam pewien okres w karierze zawodowej i szukam czegoś nowego, więc wszystko możliwe, ale niczego nie obiecuję. Przepraszam zatem wszystkich, którzy oczekują aktywności jak kiedyś, ale z przyczyn obiektywnych jest to obecnie niewykonalne, bezcelowe. Dziękuję też wszystkim, którzy zabierają tu głos i wyrażają chęć spotkań w terenie. PS Dzięki za telefon od "kumpla spod celi", bo pewnie bym pewnych kontaktów już nigdy nie odnowił 
    • Mecher
      I jak tu wpisać zarobki diagnosty z systemem "premiowym", czyli zależnym od przerobu ?
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 862
    • Najwięcej online
      1 667

oskpbydgoszcz
    Najnowszy użytkownik
    oskpbydgoszcz
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.