Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      michal_k
      michal_k
      4
    2. 2
      blakop
      blakop
      4
    3. 3
      Paprock
      Paprock
      3
    4. 4
      cezary
      cezary
      2
    5. 5
      Solaris
      Solaris
      2
  • Aktualne posty

• dominik_z
      Do tego robił to jakiś geniusz, bo załączone pliki są w formie skanu. wiec opcja ctrl+F sie niestety nie sprawdzi 😂
    • dominik_z
      Również dobrze na potrzeby tej ankiety można przyjąć, że każdy z diagnostów zarabia po 12 tys netto. Do tej ankiety powinny zostac dołączone dokumenty potwierdzające prawdziwość ponoszonych wydatków, a nie koszty hipotetyczne- w szczegolności te potwierdzajce wysokość wynagrodzeń diagnostów.
    • blakop
      @bERTLAS - daj spokój, ja też nie rozwijam tematu, że za takie rzeczy jakie zrobiłeś, powinieneś być na wydzielonym oddziale, a jednak trafiłeś na mój oddział, gdzie musiałem Cię "kryć" A co do łysych... No widzę, że nadal jeden WAŻNY kolega nam się zagubił... Ja rozumiem, że nowe poznańskie tramwaje się same nie naprawią, no ale jakaś formalność obowiązuje... Kto tam ma telefon to proszę szturchnąć ijm'a. A co do reszty - wychodzi z tego, że mamy okrągłe DWUDZIESTOLECIE forum!! No ja nie widzę opcji, żeby to celebrować bez zjazdu absolwentów!!! Proponuję powołać komitet wykonawczy, który zmaterializuje nasze spotkanie najpóźniej na jesieni. Jako osobę przewodniczącą temu gremium w tych okolicznościach proponuję osobę niezawodną w takich sytuacjach, czyli @Olga   PS Wiem @bERTLAS, że pewnie myślałeś, że zaproponuję Twoją osobę, ale Ty akurat jesteś niezawodny w kompletnie innych sytuacjach
    • bERTLAS
      blakop Nie napisałem " w sanatorium" tylko normalnie: do więzienia. To moderator zmienił treść. Ma chłop jakąś traumę.   Spotkanie? Jak najbardziej. Ostatnio stanęło że spotykamy się w górach i idziemy na jakiś lekki szlak co by ruszyć 4 litery zamiast wciąż czytać "księgi". Może po zebraniu propozycji kilku lokacji zrobić ankietę?  
    • Jacdiag
      Lenistwo... wystarczy ustawić kursor nad awatarem    Pierwsze posty mają daty z marca 2005 
  • Najbliższe urodziny

• motomiks
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 863
    • Najwięcej online
      1 667

baton
    Najnowszy użytkownik
    baton
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.