-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1michal_k
4 -
2blakop
4 -
3Paprock
3 -
4cezary
2 -
5Solaris
2
-
-
Aktualne posty
-
-
Przez dominik_z · Napisano
Również dobrze na potrzeby tej ankiety można przyjąć, że każdy z diagnostów zarabia po 12 tys netto. Do tej ankiety powinny zostac dołączone dokumenty potwierdzające prawdziwość ponoszonych wydatków, a nie koszty hipotetyczne- w szczegolności te potwierdzajce wysokość wynagrodzeń diagnostów. -
Przez blakop · Napisano
@bERTLAS - daj spokój, ja też nie rozwijam tematu, że za takie rzeczy jakie zrobiłeś, powinieneś być na wydzielonym oddziale, a jednak trafiłeś na mój oddział, gdzie musiałem Cię "kryć" A co do łysych... No widzę, że nadal jeden WAŻNY kolega nam się zagubił... Ja rozumiem, że nowe poznańskie tramwaje się same nie naprawią, no ale jakaś formalność obowiązuje... Kto tam ma telefon to proszę szturchnąć ijm'a. A co do reszty - wychodzi z tego, że mamy okrągłe DWUDZIESTOLECIE forum!! No ja nie widzę opcji, żeby to celebrować bez zjazdu absolwentów!!! Proponuję powołać komitet wykonawczy, który zmaterializuje nasze spotkanie najpóźniej na jesieni. Jako osobę przewodniczącą temu gremium w tych okolicznościach proponuję osobę niezawodną w takich sytuacjach, czyli @Olga PS Wiem @bERTLAS, że pewnie myślałeś, że zaproponuję Twoją osobę, ale Ty akurat jesteś niezawodny w kompletnie innych sytuacjach -
Przez bERTLAS · Napisano
blakop Nie napisałem " w sanatorium" tylko normalnie: do więzienia. To moderator zmienił treść. Ma chłop jakąś traumę. Spotkanie? Jak najbardziej. Ostatnio stanęło że spotykamy się w górach i idziemy na jakiś lekki szlak co by ruszyć 4 litery zamiast wciąż czytać "księgi". Może po zebraniu propozycji kilku lokacji zrobić ankietę? -
Przez Jacdiag · Napisano
Lenistwo... wystarczy ustawić kursor nad awatarem Pierwsze posty mają daty z marca 2005
-
-
Najbliższe urodziny
- motomiks
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 863
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
baton