-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1aboz
17 -
2cezary
6 -
3michal_k
4 -
4adam1501
4 -
5Solaris
3
-
-
Aktualne posty
-
Przez jarek1 · Napisano
Na szczęście jeszcze taka przykra sprawa mnie nie spotkała ,ale znajdę czas, to posłucham do końca kolego ,to nie że jestem przeciwny twojej interpretacji ,tylko powinno to być jasno napisane ,a najwidoczniej nie jest jeśli mamy z tym problemy. -
Przez Galaxy_13 · Napisano
Proszę o rozwinięcie tego wpisu? Przecież w cenniku w pozycji 2 mamy: Ponowne sprawdzenie mechanizmów i zespołów w pojeździe, w którym stwierdzono usterki w trakcie badań technicznych w zakresie: itd..... w trakcie badań technicznych a nie badania okresowego? stacja MS-SQL po wczytaniu badanie KRD wypadek które ma jeszcze termin 14 dni odczytuje to jako poprawka do badania dodatkowego? To co programiści też popełnili błąd przy tworzeniu tego programu? skąd takie twierdzenie ? -
Przez aboz · Napisano
Niestety to tak nie działa. Nas nie interesuje powód dlaczego pojazdu nie ma w CEP. A jeśli go tam nie ma, to nie mamy możliwości wykonania BT prawidłowo, bo żaden przepis nie zwalnia nas z obowiązku, bo ktoś swojego nie dopełnił. Ale przecież OKRD ma dostęp do danych z ZDR. Miałem kilka zatrzymań wykonanych przez ITD i w każdym z tych wyjątkowych przypadków pojazd pięknie widniał w CEP. Czyli, że się da. -
Przez aboz · Napisano
Jeśli kalibracja reflektorów się nie rozjechała albo została poprawnie wykonana, to nie ma strachu. Mam sporo pojazdów z matrixami, które fabrycznie mają źle ustawione reflektory (a to granica przesunięta w górę, a to asymetria w lewo). Po to producent umieścił mechaniczną regulację układu projektorowego, żeby z niej korzystać. BTW już kilku klientów, w podobny do twojego sposób, tłumaczyło mi żeby nie uruchamiać EPB na rolkach, bo producent zabrania. No i, że nie mam odpowiedniej procedury. Jednak mam... -
Przez aboz · Napisano
Czyli bronili Cię w sądzie? Chyba nie pokusiłeś się o posłuchanie darmowego live, w którym wszystko tłumaczyłem. Naprawdę wiele osób skorzystało i nie mają wątpliwości co do ewentualnych spraw sądowych. Było jeszcze sporo do powiedzenia. I odpowiedzi na pytania, więc myślę, że warto obejrzeć do końca.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 952
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
skp006