-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1
TeDe
4 -
2
Rafi90
3 -
3Logen
2 -
4
IVVO
1 -
5cezary
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Stacjakol · Napisano
Pewnie nie ale tak jak mówię co powiedzieć kobiecie żeby dali jej spokój -
-
Przez aboz · Napisano
Jest, jest. Co chwila pojawiają się filmy z kontroli, czy to w jakichś programach policyjnych w TV, czy na YT. Jak znajdę pokwitowanie za zatrzymany DR, co prawda nie za hałas a spaliny, ale dobrze pokazuje w czym problem, to wrzucę. -
Przez Stacjakol · Napisano
Witam, Sytuacja kuriozalna. W dniu dzisiejszym zjawiła się u mnie kobieta motorowerem z zamontowanym baldachimem. Korzysta z urządzenia z racji na uczelnia syna. Policja zatrzymała ją do kontroli i oczekiwała przedstawienia dokumentu z SKP na poprawność montażu. Oczywiście głupota. Okresowe ważne zmian konstrukcyjnych przecież nie zrobię hahahhaa. Tylko pytanie jak pomóc kobiecie. Wydaje mi się że jedynym realnym dokumentem do uzyskania jest zaświadczenie od producenta pojazdu że przewidział montaż takich akcesoriów. Czy ktoś miał podobny temat i podzieli się opinią ? -
Przez Logen · Napisano
Może ktoś wrzucić przykładowe zaświadczenie z dodatkowego badania ADR które zakończyło się wynikiem negatywnym ? Trochę negatywów w karierze wsadziłem ale z dodatkowego ADR jeszcze nie mam no ale jeszcze nic straconego Rozumiem że w IV: Uwagi będą znajdować się kody usterek ??
-
-
Najbliższe urodziny
- marek4017
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników11 188
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Stemplu
Rejestracja -
![IT.NORCOM [FORUM] - wszystko o ... Badaniach Technicznych ...](https://forum.norcom.pl/uploads/monthly_2025_11/logo2.png.c689d23b12ad8c649152fe931b6193ff.png)