-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1
TeDe
4 -
2
Rafi90
3 -
3Logen
2 -
4
IVVO
1 -
5cezary
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez danielg539 · Napisano
Najbezpieczniej policjantom nic nie podpisywać na drodze, nie przyjmować mandatów i do wszystkiego zgłaszać uwagi. W przypadku wideorejestratora można zakwestionowąć wysokość bieżnika oraz prawidłowość ciśnienia w oponach. W sądzie policja już nie ma tak łatwo.... -
Przez TeDe · Napisano
Wszystkie urządzenia dozorowe mają mieć na to ważny dokument, ale na butle LPG, CNG, LNG i wodorowe musi być papier wydany po kolizji, bo jest to wyszczególnione w rozporządzeniu, które przytoczyłem (nie dotyczy ono podestów, żurawi itp.) -
Przez danielg539 · Napisano
Brak wycieraczki i brak homologacji szyby zatem pomóc się nie da... -
Przez kruhy84 · Napisano
"urządzenia podlegające dozorowi technicznemu" Ja rozumiem że wszystkie. Podesty, żurawie itd. -
Przez TeDe · Napisano
Ja się nie dziwię, że mają z tym problem, bo: 1. jak zacznie padać deszcz, to nic nie będzie widać przez zapadaną folię, a jest duża szansa że jeszcze zaparuje... 2. jak się wywróci, to będzie problem żeby szybko się z tego wydostać i może stworzyć zagrożenie życia... Pojazdy pokazane przez Paprocka nie są jednośladami i do tego mają wycieraczki przedniej szyby.
-
-
Najbliższe urodziny
- marek4017
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników11 188
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Stemplu
Rejestracja -
![IT.NORCOM [FORUM] - wszystko o ... Badaniach Technicznych ...](https://forum.norcom.pl/uploads/monthly_2025_11/logo2.png.c689d23b12ad8c649152fe931b6193ff.png)