-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1radekd2
1 -
2Mecher
1 -
3wojteczek
1 -
4Paprock
1 -
5Rafi90
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Jacdiag · Napisano
To powinneś znać DzU 2006 p.275 § 11. 8. Wymiary bramy wjazdowej i wyjazdowej stanowiska kontrolnego nie powinny być mniejsze niż: 1) 4,1 m — wysokość bramy; przy czym dopuszcza się wysokość 3,1 m dla stacji kontroli pojazdów przeprowadzajàcych badania techniczne pojazdów o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 t oraz przyczep przeznaczonych do łączenia z tymi pojazdami; 2) 3,4 m — szerokość bramy. -
Przez cezary · Napisano
Dzięki, przejrzałem i jakoś nie zauważyłem żadnego wzoru tabliczki z normą zadymienia. Może to jednak nie ten akt prawny. -
Przez danielg539 · Napisano
Dużo zależy od tego czy wjazd będzie na wprost, czy pod jakimś kątem trzeba wędzie wjeżdżać... -
Przez Galaxy_13 · Napisano
Tego Diagnostę trzeba wysłać na szkolenie 😱 a jeśli pesel już odpowiednio stary ma to na emeryturę 😆 U mnie przychodzą i mówią że już nie trzeba bo na mObywatelu jest 🤪 jak już jest zarejestrowany. -
Przez Ciech_98 · Napisano
Dzisiaj miałem klienta który oświadczył mi, że "zawiodłem go" bo odmówiłem badania bez dowodu rejestracyjnego. Cóż wychodzi na to, że się nie ma co klientowi dziwić jak takie kwiatki robią na innych skp i jeszcze się tym chwalą w rejestrze.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 840
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Piotr1973