Skocz do zawartości

Szukam

czyli POSZUKUJĘ tego i owego ...

1. Skpp7
    Started by Skpp7,

Witam Chyba czeka mnie regeneracja, coś doradzicie polecicie?

• 1 odpowiedź
    • 464 wyświetleń
  2. Stacjakol
    Started by Stacjakol,

Witam, Przygotowuje stację na odbiór TDT, odbiór dopiero za 1,5 roku natomiast jest dużo elementów do poprawy włącznie z ławą pomiarową i wymianą częściową płytek posadzkowych/ściennych. Z racji na wiek stacji i jej stan techniczny poszukuje firmy która zajmie się kompleksowo pełną usługą. SKP Partner odhaczony ale firma wymaga kilku ofert przed zatwierdzeniem, czy ktoś ma co godnego polecenia ?

3. bronks312
    Started by bronks312,

Cześć, Nie ma ktoś z was na zbyciu lub do sprzedania pilot linii diagnostycznej BOSCH SDL 260 ?

• 0 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
  4. emkg
    Started by emkg,

Witam serdecznie, przychodzę z problemem : posiadam dość rzadki okaz - Lublin 3 z benzyną Holden 2,2. Problem nazywa się "diagnostyka silnika". Nie mogę znaleźć warsztatu - stacji - posiadający wymieniony przyrząd - a jest to o ile wiem, raczej jeden z niewielu - o ile nie jedyny, którym można diagnozować i obsługiwać ecu w tym samochodzie. Kłopot jest z jałowym biegiem - po wymianie serwomotoru i czujnika przepustnicy trzeba zrobić adaptację - np takim przyrządem. Jeżeli ktoś z Was posiada AMX550 - a jest z Warszawy lub bliskiej okolicy - np Sulejówek to proszę o namiar.

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  5. scob

Czołem, Państwo diagności! W związku z planowanymi Strefami Czystego Transportu i niedookreślonym jeszcze 'podatkiem ekologicznym' od posiadanych pojazdów - spodziewałem się, że dane o spełnianej przez samochody normie czystości będą uzupełniane podczas OBTP przez diagnostów. No okazuje się, że owszem - nie Dane magicznie pojawiły się w CEPiKu. Podpowiedzcie mi proszę - bo kto, jak nie fachowcy: czy istnieje jakieś krajowe repozytorium świadectw homologacji pojazdów / typów pojazdów?, gdzie odnalazłbym swoje modele z wersjami, silnikami, wyposażeniem i potwierdził se, że przypisanie do normy Euro wpisanej w cepiku jest właściwe?

• 2 odpowiedzi
    • 898 wyświetleń
  6. hamprej1
    Started by hamprej1,

Witam, Koledzy potrzebuję , pism (interpretacji) wysłanych przez Ministerstwo Finansów , Ministerstwa Infrastruktury odnośnie badań VAT. Kiedyś jak wchodziły badania VAT była interpretacja MF , że te badania mają tak naprawdę mało wspólnego z badaniem technicznym. Potrzebna szybka pomoc.

• Lubię
    • 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  7. DMG1
    Started by DMG1,

A może , ma ktoś demontażownicę do kół (taki słup i trzeba było z metrową łyżką w koło biegać), może by mnie zainteresowała?

• 3 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.