scob Napisano 18 Grudzień 2023 Share Napisano 18 Grudzień 2023 Czołem, Państwo diagności! W związku z planowanymi Strefami Czystego Transportu i niedookreślonym jeszcze 'podatkiem ekologicznym' od posiadanych pojazdów - spodziewałem się, że dane o spełnianej przez samochody normie czystości będą uzupełniane podczas OBTP przez diagnostów. No okazuje się, że owszem - nie Dane magicznie pojawiły się w CEPiKu. Podpowiedzcie mi proszę - bo kto, jak nie fachowcy: czy istnieje jakieś krajowe repozytorium świadectw homologacji pojazdów / typów pojazdów?, gdzie odnalazłbym swoje modele z wersjami, silnikami, wyposażeniem i potwierdził se, że przypisanie do normy Euro wpisanej w cepiku jest właściwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 Podobny, jak nie taki sam, problem był już rozpracowywany. Proszę sobie poszukać i zgodnie z regulaminem wątków nie powielać. A dalej szukać samemu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 Opcja "Szukaj" nie gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi