idzpiotr Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 proszę o rozkodowanie roku produkcji JMBXNGA1WBZ017583 Cytuj
Psuj Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 jaki podrodzaj pojazdu MITSUBISHI ASX Nr homo musiałbyś mieć, są kombi i są wielozadaniowe roku produkcji info z programu serwisowego - 2011 r Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
idzpiotr Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Darmowy dekodera pokazał 2010 Dziękuje za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi