Tomek D Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ja wolę poświęcić swój czas jutro na opowiadaniu o meczu z Rosją Mam nadzieję że będą emocje jak w poniedziałkowym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Mam nadzieję że będą emocje jak w poniedziałkowym meczu dziewczyny pokazały dobry sport ...... Jak niedawno byłem na turnieju w Gdańsku to panowie rozbili Rosję spokojnie - może dziewczyny pójdą ostro i też wygrają ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ja wolę poświęcić swój czas jutro na opowiadaniu o meczu z Rosją Mam nadzieję że będą emocje jak w poniedziałkowym meczu Emocje były jeszcze większe. Końcówka oczywiście na stojąco SUPERR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ufff , żyjesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Emocje były jeszcze większe. Końcówka oczywiście na stojąco Olga, dziewczyny dały czadu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Żyję, choć serducho mi się zatrzymwało Dziewczyny pokazały klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Dziewczyny pokazały klasę. bramkarki przeszły same siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Nasze dziewczyny grały już bez presji, bo plan wykonały w poniedziałek. Rosjanki były faworytkami i wskazywano je nawet jako możliwe mistrzynie. Tym bardziej się cieszę z wygranej. [ Dodano: 16-12-2015, 19:50 ] Może zakończą jak chłopaki w Katarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Może zakończą jak chłopaki w Katarze? oby nie z katarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 Żyję, choć serducho mi się zatrzymwało To jest dyplomacja,,, zatrzymało raz ?, czy zatrzymywało wiele razy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 To jest brak dyplomu z pisania na smartfonie O katar nie ma się co martwić, wzięłam to na siebie męczy mnie już trzeci dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 męczy mnie już trzeci dzień Łączę się z Tobą w tym bólu, od piątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekr Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 Można powiedzieć, że zagrały z jajami - choć trochę to dziwnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 Zapewniły nam masę wrażeń Oglądałem jeszcze Danię - Rumunia ,tam to się działo w końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Dziewczyny Holenderkom nie dały rady, co było do przewidzenia - to już wyższy level Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 to już wyższy level zdecydowanie ale zauważ jaki progres u naszych pań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Tak - w odpowiednim momencie tego turnieju zgrały się. Patrząc na mecze w grupie obawiałam się, że nie zdążą się rozegrać i będą musiały wracać do domu. Mecz poniedziałkowy mile mnie zaskoczył. [ Dodano: 18-12-2015, 21:45 ] Czy dobrze widzę wyniki? W niedzielę gramy z Rumunią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Na razie Rumunki przegrywają trzema bramkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Aaa na stronie z wynikami było wpisane 19:17 - mało mi się wydawało a teraz zerknęłam i wynik już inny - jeszcze trwa druga połowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 19 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2015 Jak by nie było jesteśmy w czołówce światowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eborg Napisano 19 Grudzień 2015 Share Napisano 19 Grudzień 2015 jesteśmy w czołówce światowej .......... żeby nie było : w piłce ręcznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 19 Grudzień 2015 Share Napisano 19 Grudzień 2015 .......... żeby nie było : w piłce ręcznej. no a już za niecały miesiąc panowie zaczynają i to na swoim terenie - znów będą emocje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 19 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2015 żeby nie było : w piłce ręcznej. Uuu gdyby w nożnej to w każdej telewizji śniadaniowej by byli. W domu otwierasz lodówkę a tu piłkarze a tak jest Petru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 20 Grudzień 2015 Share Napisano 20 Grudzień 2015 Dzisiaj emocji w końcówce meczu nie było - szkoda. Najważniejsze jednak i warte podkreślenia jest to, że dziewczyny są w czwórce najlepszych na świecie i zrobiły więcej niż zakładano - BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 20 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2015 Dokładnie Olga Mecz finałowy też był zaskoczeniem i w większości do jednej bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi