Skocz do zawartości

Sport

czyli tematy dla prawdziwych mężczyzn (i kobiet) :-)

1. cezary
    Started by cezary,

zima - Kamil i s-ka skakać zaczyna p.s. nowy uniwersalny temat, mam nadzieję. i od wygranej zaczęli

• Piwo
      • Haha
      • Lubię
    • 229 odpowiedzi
    • 90,8k wyświetleń
  2. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

Mop o wadze 32 kg ... i wiadro podobnie ...

• 0 odpowiedzi
    • 572 wyświetleń
  3. cezary
    Started by cezary,

i kicha, a taki byłem dzisiaj happy , do meczu, teraz

• Haha
      • Lubię
    • 40 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
  4. cezary
    Started by cezary,

naszym sił i umiejętności starczyło na 5 meczów raczej ze słabszymi, no może z Iranem grali dobrze, teraz cięgi aż żal było oglądać, dobrze, że chociaż Vive pograło pięknie i pokonało klub z Niemiec w LM. wygraliśmy z Serbami, tylko miałem wrażenie, że im nie bardzo zależało, q... zawsze trzeba ponarzekać nawet jak jest dobrze, ot taka polska przypadłość, jesteśmy e szóstce, walczymy o medale, w ręczną Płock też wygrał

• Haha
      • Piwo
    • 40 odpowiedzi
    • 27,4k wyświetleń
  5. Bizon
    Started by Bizon,

Ostatnio nic się nie dzieje w naszej rubryce sportowej a do Rajdu Świdnickiego niecałe 4 tygodnie. Jakie typowania Panowie?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  7. Lukasz0417
    Started by Lukasz0417,

Jak wam się podobają nowe silniki? - doładowane 1.6 V6 kontra stare wolnossące 2.4 V8

8. cezary
    Started by cezary,

po skokach (tfu parodii skoków) - , a sędziów to

• 2 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  9. blakop
    Started by blakop,

Często na forum pojawia się pytanie jak ustalić jakieś brakujące dane do jakiegoś pojazdu i wtedy zaczyna się szukanie po katalogach i porównywanie. I czasami jest tak,że coś jest niby podobne, więc podajecie dane... Ale czy słusznie to już sami sobie odpowiedzcie na poniższym przykładzie ze świata sportu. W 2008 roku Polacy w konkursie lotów zajęli... 10 miejsce. Skakali w składzie STOCH MAŁYSZ HULA ŻYŁA Dziś mamy brązowy medal, a wyskakli go: STOCH KUBACKI HULA ŻYŁA Na zasadzie prostego porównania - który zawodnik jest najlepszy, a który najgorszy?

10. cezary
    Started by cezary,

Kamil v-ce mistrzem w lotach narciarskich - gratulacje!!! Przygoński 5 w Dakarze.

• 0 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  11. cezary
    Started by cezary,

to jest wyczyn - Kamil Stoch wygrał wszystkie konkursy turnieju 4 skoczni - brawooooo!!!!!!

• 5 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  12. Mecher
    Started by Mecher,

To sobie nasze dziewczyny dzisiaj zagrały Chwilami rewelacyjnie, chwilami ospale. Dobrze, że tych pierwszych było więcej, bo można było zobaczyć radość naszych zawodniczek po zakończeniu spotkania.

13. cezary
    Started by cezary,

wczoraj pudło i dzisiaj pudło, jest się z czego cieszyć a nie tam tylko cepik srepik

14. cezary
    Started by cezary,

my tu o cepie, gaśnicach i innych, a co on ma powiedzeć: http://sport.interia.pl/primera-division/news-koszmarna-kontuzja-mariano-bittolo-10-szwow-na-penisie,nId,2458781

• 7 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  15. Paprock
    Started by Paprock,

A w szatni po meczu http://www.msn.com/pl-pl/sport/pilka-nozna/el-euro-2016-prezydent-andrzej-duda-wchodzi-do-szatni-a-pi%c5%82karze-robi%c4%85-show-do-piosenki-ona-ta%c5%84czy-dla-mnie-wideo/ar-AAflTct?ocid=spartandhp

16. ketiw38
    Started by ketiw38,

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o wynik, a ja chcę to poruszyć w innym aspekcie. Jest to ważne wydarzenie dla Polski. Nie wspomnę, że nawet mnie to interesuje, choć żaden ze mnie kibic. Ale ważne wydarzenia są czasami pomocne w podejmowaniu ważnych decyzji. Więc może padną takie deklaracje: Jak Polska wygra zapisuję się do OSDS Ja oczywiście obstawiam, że Poska wygra! A jak sądzicie OSDS wygra?

17. eborg
    Started by eborg,

Nie mogę się powstrzymać - moja CÓRCIA!!! https://www.facebook.com/asia.kargol.3/posts/1062841110440722

• 8 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  18. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

Ronnie O'Sullivan Fastest 147 in History

• 1 odpowiedź
    • 5,5k wyświetleń
  19. Tomek D
    Started by Tomek D,

Mam nadzieję że będą emocje jak w poniedziałkowym meczu

20. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

Red Bull 111 Megawatt to największe zawody hard enduro w Polsce – dla amatorów jak i profesjonalistów. Rywalizacja odbędzie się w na co dzień niedostępnej lokalizacji – Kopalni Węgla Brunatnego Bełchatów. Kwalifikacje rozpoczną się 06.09.14 o godz. 12:00. Wyścig finałowy 07.09.14 o godz. 13:00. http://www.redbull.com/pl/pl/motorsports/offroad/events/1331664726056/red-bull-111-megawatt Kleszczów

• 4 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
  21. DARIO64
    Started by DARIO64,

Takie coś trafiłem

• 0 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  22. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

Terminarz Mundial 2014 http://www.world-cup.com.pl/2014/terminarz.php

23. Olga
    Started by Olga,

Witam tu wszystkich, którzy lubią sportowe emocje "Rozpoczynające się mistrzostwa świata siatkarzy są drugą pod względem wielkości - po Euro 2012 - imprezą sportową organizowaną przez Polskę. Nie ma się zatem co dziwić, że oczekiwania wobec "Biało-czerwonych" są ogromne. Na złoty medal siatkarzy polscy kibice czekają już 40 lat! Czy obecna reprezentacja jest w stanie powtórzyć wyczyn drużyny Huberta Wagnera?" "Reprezentacja Polski brała udział niemal we wszystkich czempionatach globu i zdobyła dwa medale - złoto w 1974 roku w Meksyku i srebro w 2006 roku w Japonii. Czy przed własną publicznością jest szansa na powiększenie tego skromnego dorobku? Wszyscy chcieli…

24. Mecher
    Started by Mecher,

No i udało się wygrać .... Choć statystyki ... nasi oddali 4 strzały z tego 3 celne, niemcy 22 w tym 8 celnych, posiadanie piłki bodajże 62% do 38 dla przeciwników.

25. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

http://eurosport.onet.pl/zimowe/lyzwiarstwo/natalia-czerwonka-miala-powazny-wypadek/py5j7 Natalia Czerwonka miała "poważny" wypadek ...

• 8 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.