BarAnt Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 Witam. Jaki podrodzaj pojazdu należy określić dla pojazdu Kia Sportage kat. M1 z 2008 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 Jaki podrodzaj należy określić dla pojazdu Kia Sportage kat. M1 z 2008 r. najbezpieczniej wielozadaniowy - IMHO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarAnt Napisano 31 Marzec 2016 Autor Share Napisano 31 Marzec 2016 Tak właśnie myślałem, chociaż pojawia się też jako kombi, a w nowszych katalogach z 2011 r jako terenowy. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 a w nowszych katalogach z 2011 r jako terenowy W których ?????? Kombi, z tego co widzę, to były te z homologacją PL, a tak to wielozadaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 No tak te katalogi kićkają sprawy troszkę. Terenowy to do kategorii homo po mojemu, a podrodzaj to AF jak najbardziej po naszemu, znaczy po klasyfikacji Rodzaje i Podrodzaje Pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 dla pojazdu Kia Sportage kat. M1 z 2008 r. A nie 2007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 a podrodzaj to AF Już kiedyś wspominałem, że AF to rodzaj nadwozia a nie podrodzaj pojazdu. Uważam, że nie powinniśmy używać tych pojęć zamiennie bo to nie są pojęcia tożsame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 31 Marzec 2016 Share Napisano 31 Marzec 2016 Ale wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarAnt Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Blakop jak najbardziej 2007r. Dopiero później pytałem o rok produkcji, a w tym temacie to tak według daty pierwszej rejestracji napisałem. Bardziej chodziło o ten podrodzaj. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi