Rubel Napisano 15 Listopad 2016 Napisano 15 Listopad 2016 Witam panowie i zwracam sie z prosba . A mianowicie Skoda Oktawia rok produkcji 2009 kupiona z polskiego salonu od dilera, zarejstrowana na 4 osoby jako samochod ciezarowy. Klient chce to kupic servis zapewnia ze zdemontuje kratke i ze siedzenia pasy zaglowki beda w komplecie w orginalnych miejscach mocowane> I moje pytanie czy mozna zrobic zmiany konstrukcyjne na osobowy i 5 osob ? Jakie dokumenty, wystarczy oswiadczenie servisu ze zdemontowal kratke i ze siedzenia pasy zaglowki sa homologowane i mocowane w miejscach do tego przystosowanych przez producenta. Cytuj
Paprock Napisano 15 Listopad 2016 Napisano 15 Listopad 2016 Ja tam takie samochody z ciężarowych na osobowe robię i w przepisach nie znajduję żadnych przeciwwskazań do takich zmian. Treść oświadczenia raczej dowolna, a gdyby podmiot opisał tak jak wymieniłeś to mi by wystarczyło, aż nadto. Cytuj
darkdog Napisano 15 Listopad 2016 Napisano 15 Listopad 2016 Ja tam takie samochody z ciężarowych na osobowe robię i ja też Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi