aboz Napisano 22 Listopad 2017 Napisano 22 Listopad 2017 pentagram, a jak wprowadzisz wszystkie dane i dopiero wtedy zmienisz rodzaj BT, to znika? Muszę to przetestować na żywym organizmie. Cytuj
mirek_handlarz Napisano 22 Listopad 2017 Autor Napisano 22 Listopad 2017 w trybie awaryjnym Wiem doskonale, tylko czy cep to zaakceptuje Zaakceptuje - pisałem o tym wczoraj, robimy normalnie badanie do trybu awaryjnego (no chyba, że ubezpieczyciel dokonał prerejestracji - może wtedy pójdzie "od razu") i czekamy, aż WK lub ubezpieczyciel zrobią prerejestrację. U mnie popołudniu badanie CEP przyjął. Nie ma sensu testować - prerejestracja tylko okresowe przed rejestracją - nie mieszajmy może bardziej tego bigosu Cytuj
pentagram Napisano 22 Listopad 2017 Napisano 22 Listopad 2017 jak wprowadzisz wszystkie dane i dopiero wtedy zmienisz rodzaj BT, to znika Jak będę miał takie badanie to sprawdzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi