biker100 Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Przyjedź w moje strony to zobaczysz więcej patroli niż przejeżdżając całą Polskę. A co Gieniu organizujemy w Twoich stronach konferencję i integracyjne? Cytuj
pentagram Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 A co Gieniu organizujemy w Twoich stronach konferencję i integracyjne? Jak nie jak tak Cytuj
ddmmgg Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Przyjedź w moje strony to zobaczysz więcej patroli niż przejeżdżając całą Polskę. A co Gieniu organizujemy w Twoich stronach konferencję i integracyjne? Jestem za - przenieś Grzesiu do nowego tematu , bo nas Psuj pogoni. Cytuj
biker100 Napisano 1 Grudzień 2017 Autor Napisano 1 Grudzień 2017 bo nas Psuj pogoni. Macieju, prosimy o założenie nowego wątku. Cytuj
Jacdiag Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 przenieś Grzesiu Tu Grzesiu nie ma takich zdolności Najpierw piszecie nie na temat, a potem lament, że Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
ddmmgg Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Ja już sam nie wiem , gdzie piszę za dużo na głowie, miałem na myśli Macieja rozmawiałem z Grześkiem - chyba tęskni mi się kociołek Pentagram-a. Cytuj
pentagram Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 kociołek Pentagram-a. Pod warunkiem, że Piotrek pomaga w przygotowaniu a Adaś musi kiwać Cytuj
max72 Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Ja tylko zadam jedno pytanie, gdzie i kiedy? Cytuj
biker100 Napisano 1 Grudzień 2017 Autor Napisano 1 Grudzień 2017 Najpierw piszecie nie na temat, a potem lament, że Jacku, gdyby nie my ...? Dziękuję za założenie nowego wątku. Cytuj
Paprock Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Ja tylko zadam jedno pytanie, gdzie i kiedy? Wszędzie! & Zawsze! Cytuj
max72 Napisano 5 Grudzień 2017 Napisano 5 Grudzień 2017 To jest nas dwóch, jeszcze tylko miejsce i data. Może teraz okolica pentagrama i bacy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi