Społeczność diagnostów - imprezki, spotkania ...
czyli co robimy w czasie wolnym i niekoniecznie wolnym ...
48 tematów w tym forum
-
Nie no! Mus się wybrać na Mazury w 'wentkom'! A coż niby innego ja napisałem Szanowny Kolego:
-
I że tak powiem jako pierwszy - OBECNY
-
-
- 38 odpowiedzi
- 3,4k wyświetleń
- 2 followers
-
-
-
http://www.flyfest.pl/ Międzynarodowa wystawa lotnicza FLY FEST Stowarzyszenie Aeroklub Ziemi Piotrkowskiej w Piotrkowie Trybunalskim organizuje w ramach umowy z Centrum Obsługi Przedsiębiorcy w Łodzi, pod patronatem Marszałka Województwa Łódzkiego trzy edycje międzynarodowej wystawy lotniczej FLY FEST 2016, 2017 i 2018 na lotnisku w Piotrkowie Trybunalskim. 30 czerwca - 1 lipca 2018 r. (sobota i niedziela) * UWAGA - program nadal w budowie Zespół Akrobacyjny Orlik Polskich Sił Powietrznych Jurgis Kairys litewski pilot akrobacyjny Śmigłowce W-3 z 25 Brygady Kawalerii Powietrznej Akrobacja szyb…
-
Cześć. Szukam osoby pracującej na programie patronat SQL. Potrzebuje małych korepetycji. Kontakt najlepiej przez PW.
-
Witam gdzie jest problem , bardzo często nie "wchodzą" moje odpowiedzi na forum, komputer kręci i nic.
-
- 10 odpowiedzi
- 2,7k wyświetleń
- 1 follower
-
-
Mam zaszczyt zaprosić do udziału w VII Konferencji Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych w dniu26 września 2020 na temat: "Przyszłość badań technicznych - rola diagnosty samochodowego". w Gródzie Piasta -Chomiąża Szlachecka 26.09.2020 r. - Cena uczestnictwa w konferencji: 180 zł za osobę (wydanie certyfikatu, poczęstunek – kawa, herbata, ciasto, obiad) Członkowie OSDS – bezpłatnie Zgłoszenia można przesyłać na adres biuro@osds.org.pl do 10.09.2020 r. karta zgłoszenia.pdf Plan Ramowy.pdf Oczywiście miało być : w Grodzie Piasta -Chomiąża Szlachecka 26.09.2020 r. -
-
Koledzy jesli to nie tajemnica za jaką stawkę pracujecie na stacji ile godzin w miesiącu
-
Mam zaszczyt zaprosić do udziału w V Konferencji Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych w dniu 09 czerwca 2018 w Świętoszowie na temat: "Rola diagnosty samochodowego w obecnym i przyszłym stanie prawnym oraz wpływ jego decyzji na bezpieczeństwo w ruchu drogowym". w Centrum Aktywności Społecznej w Świętoszowie ul. Szkolna 15; 59-726 Świętoszów Cena uczestnictwa w konferencji: 180 zł za osobę (wydanie certyfikatu, poczęstunek – kawa, herbata, ciasto, obiad) Członkowie OSDS – bezpłatnie Zgłoszenia można przesyłać na adres biuro@osds.org.pl do 02.06.2018 r. PLAN RAMOWY.pdf karta zgłoszenia.pdf
-
Serdecznie zapraszam na strone fejsbókową gdzie będzie można tworzyć i obejrzeć codzienność w pracy diagnosty https://www.facebook.com/Diagnosta-Płakał-Jak-Podpisywał-365018013991029/
-
A co Gieniu organizujemy w Twoich stronach konferencję i integracyjne?
-
Aktualne dane na temat spotkania --> linki poniższe (i dalsze - w stosunku do nich - posty) www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic. ... 944#260944 www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic. ... 205#261205 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PONIŻSZA propozycja spotkania jest nieaktualna ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ No i mamy termin kolejnego spotkania forumowiczów. Od ostatniego w tym właśnie miejscu minęło 6 lat ... To wstępne przymiarki - zobaczymy, co z tego wyjdzie --------------------------------------------------------------------- Kiedy: 30 wrzesień (piątek) - 2 p…
-
- 168 odpowiedzi
- 69,7k wyświetleń
- 1 follower
-
-
Nie wiem czy mój post nie zostanie usunięty.Ale zwracam się z uprzejmą prośbą do naszego kolegi -że tak go nazwę .Chociaż nie wiem czy jest na tym forum lub innym ,ale po prostu serce mnie boli jakie pojazdy dopuszcza do ruchu .Zaraz odezwą się głosy potępienia -po co i na co -ale jak byście zobaczyli ten pojazd -a ja go widzę co drugi dzień i otwiera mi się nóż w kieszeni jak taki pojazd może poruszać się po drodze publicznej .Więc proszę kolegę z powiatu ostródzkiego -numer 17 o trochę spojrzenia na temat badań technicznych tak jak powinno być ,a nie tylko postawienie pieczątki i wzięcie kasy .Długo zastanawiałem się czy to napisać -ale jak widzę ten pojazd to zastanaw…
-
- 8 odpowiedzi
- 8,5k wyświetleń
- 1 follower
-
-
Konferencję czas zacząć! III Konferencja Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych zbliża się wielkimi krokami. Będzie okazja do zapoznania się nie tylko z działaniami Ministerstwa Infrastruktury i Rozwoju, dotyczącymi implementacji zapisów Dyrektywy 2014/45/EU do przepisów krajowych, ale i z działaniami Ministerstwa Cyfryzacji w zakresie CEPiK 2.0. W spotkaniu wezmą udział przedstawiciele Centralnego Ośrodka Informatyki, Urzędu Dozoru Technicznego, Transportowego Dozoru Technicznego, Inspekcji transportu Drogowego, Policji, Politechniki Wrocławskiej, ale także - firmy IT.NORCOM czy WSOP. Konferencja - organizowana pod patronatem honorowym Starost…
-
- 24 odpowiedzi
- 19,1k wyświetleń
- 2 followers
-
-
Myślę, że dawno się nie spotkaliśmy i w nowym roku wypadało by coś zorganizować.
-
- 206 odpowiedzi
- 69,3k wyświetleń
- 2 followers
-
-
Witam wszystkich. Chciałbym was zapytać czy jesteście chętni przyjechać nad morze. A konkretnie do m. Stegna na Mierzei Wiślanej. Jesteśmy razem z mmiodziem w trakcie rozglądania się za ośrodkiem nad morzem, oczywiście w przyzwoitych warunkach i za rozsądną cenę. Mam do was pytanie. Po 1: Czy jesteście chętni? Termin: Tak myślę, że może w kwietniu? Po 2: Ile osób by było chętnych (tak wstępnie, orientacyjnie)? Proszę o jak najszybsze określenie się kto by chciał przyjechać. A my w niedzielę juz ruszamy na wstępne oględziny.
-
- 312 odpowiedzi
- 70,1k wyświetleń
- 2 followers
-
-
...naszemu koledze, co osiągnął tak ważny dla niego (a również i dla nas) sukces. Jak tylko się dowiedziałem, nie mogłem uwierzyć, że nasz forumowicz sięgnął po spełnienie swoich najskrytszych marzeń. Radość Twoją, dzielę razem z Tobą... Udało się... Dziękuję... P.S. Szkoda jedynie, że nic wcześniej nam nie powiedziałeś, byśmy na forum zebrali ekipę i pojechali do Danii, by na żywo Tobie kibicować. P.S. Nie obawiaj się, że ukryłeś się za Austriacką flagą - my Ci to wybaczamy. P.S. Jak już będziesz na forum to proszę daj mi autograf. (może być coś w stylu: "dla kolegi z forum - blakop").
-
Tym co nie wiedzą powiem że kiedy się bawiliście w sobotę i zadzwonił do mnie ketiw ,moja ślubna podjęła decyzję(z kobietami się nie dyskutuje z wyjątkiem tych którym się mówi że mają do gadania tyle co żyd za okupacji ),że następne spotkanie ma być w Gródku nad Bugiem http://grodeknadbugiem.pl/ Jak chcesz do kolegi 8/15 dotrzeć drogą wodną ,to nie ma sprawy(sprawdź co to znaczy nad Bugiem , potkniesz się na schodach a obudzisz ..) Teraz kwestia terminu . 20,21.IV wypada Wielkanoc , czy weekend po świętach a przed majowym będzie odpowiadał . Marszrutę naszych spotkań widzę tak : -wiosna Gródek -jesień Lublin - wiosna Podkarpackie Jak podkarpa…
-
- 482 odpowiedzi
- 121,8k wyświetleń
- 2 followers
-
-
-
Koledzy już małymi krokami zbliża się święto motoryzacji .I jak co roku od paru lat sie wybieram i w związku z tym pytanie do was - do lutowego wydania Serwisu motoryzacyjnego dołączone były bezpłatne zaproszenia - może ktoś je ma a nie będzie korzystał a mógłby odstąpić
-
Ktoś będzie? Może jakieś krótkie spotkanie przy piffku? Może na stoisku Norcomu? Ja się zapowiadam na 99% na sobotę - tj czternastego.
-
- 56 odpowiedzi
- 39,3k wyświetleń
- 1 follower
-
-
Zgodnie z zapowiedziami na ostatnim spotkaniu w Lesznie i na forum, małymi kroczkami rusza organizacja kolejnego już spotkania diagnostów. Tym razem edycja jesienna. Wstępnie organizacji podjął się nasz niezastąpiony kolega Markes. Ale inne propozycje również mile widziane. Termin - okolice września, początek października. Resztę szczegółów wyłuszczy Markes.
-
- 212 odpowiedzi
- 62,4k wyświetleń
- 1 follower
-
-
Ogólne warunki spotkania diagnostów w Lesznie. Dalsze szczegóły będą już omawiane na zamkniętej grupie. Zjazd odbędzie się w dniach 19-21.IV.2013 Miejsce: Leszno koło Barczewa (okolice Olsztyna): http://www.agroturystyka.warmia.pl/index.php?go=informacje Dla osób niezmotoryzowanych zapewni się dojazd z PKP/PKS Olsztyn Koszt udziału: 190 zł, na co składa się: - kolacja w piątek - nocleg - śniadanie w sobotę - obiad w sobotę - wieczorne spotkanie integracyjne w sobotę (4 posiłki ciepłe, przekąski itd.) - ognisko z kiełbaskami - nocleg - śniadanie w niedzielę - obiad pożegnalny w niedzielę - napoje (soki, wody itd.) Dla osób, które pobyt rozpoc…
-
Poprzeglądałem internet i widzę ,że jest parę SKP przy tych ośrodkach szkoleniowych. Potrzebuję parę informacji -może są na naszym forum koledzy którzy tam pełnią funkcję diagnosty lub mechanika . [MODERATOR: Rozszerzam poszukiwania na szerszą skalę na kilka dni stąd jako ważne ogłoszenie]
-
Mamy się czym chwalić http://osds.org.pl/?cat=3 Jeżeli naruszyłem regulamin forum proszę o usunięcie postu.
-
- 86 odpowiedzi
- 44,8k wyświetleń
- 2 followers
-