Skocz do zawartości

Społeczność diagnostów - imprezki, spotkania ...

czyli co robimy w czasie wolnym i niekoniecznie wolnym ...

1. Paprock
    Started by Paprock,

Nie no! Mus się wybrać na Mazury w 'wentkom'! A coż niby innego ja napisałem Szanowny Kolego:

• 37 odpowiedzi
    • 14,9k wyświetleń
  2. blakop
    Started by blakop,

I że tak powiem jako pierwszy - OBECNY

3. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

Że co? A weź potrzymaj mi piwo ...

• 0 odpowiedzi
    • 543 wyświetleń
  4. Jacdiag
    Started by Jacdiag,

http://www.flyfest.pl/ Międzynarodowa wystawa lotnicza FLY FEST Stowarzyszenie Aeroklub Ziemi Piotrkowskiej w Piotrkowie Trybunalskim organizuje w ramach umowy z Centrum Obsługi Przedsiębiorcy w Łodzi, pod patronatem Marszałka Województwa Łódzkiego trzy edycje międzynarodowej wystawy lotniczej FLY FEST 2016, 2017 i 2018 na lotnisku w Piotrkowie Trybunalskim. 30 czerwca - 1 lipca 2018 r. (sobota i niedziela) * UWAGA - program nadal w budowie Zespół Akrobacyjny Orlik Polskich Sił Powietrznych Jurgis Kairys litewski pilot akrobacyjny Śmigłowce W-3 z 25 Brygady Kawalerii Powietrznej Akrobacja szyb…

• 8 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  5. FelekBezSzelek
    Started by FelekBezSzelek,

Cześć. Szukam osoby pracującej na programie patronat SQL. Potrzebuje małych korepetycji. Kontakt najlepiej przez PW.

• 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    FelekBezSzelek
  6. mirek.g
    Started by mirek.g,

Witam gdzie jest problem , bardzo często nie "wchodzą" moje odpowiedzi na forum, komputer kręci i nic.

7. ketiw38
    Started by ketiw38,

Mam zaszczyt zaprosić do udziału w VII Konferencji Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych w dniu26 września 2020 na temat: "Przyszłość badań technicznych - rola diagnosty samochodowego". w Gródzie Piasta -Chomiąża Szlachecka 26.09.2020 r. - Cena uczestnictwa w konferencji: 180 zł za osobę (wydanie certyfikatu, poczęstunek – kawa, herbata, ciasto, obiad) Członkowie OSDS – bezpłatnie Zgłoszenia można przesyłać na adres biuro@osds.org.pl do 10.09.2020 r. karta zgłoszenia.pdf Plan Ramowy.pdf Oczywiście miało być : w Grodzie Piasta -Chomiąża Szlachecka 26.09.2020 r. -

• 0 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  8. PeterSTG
    Started by PeterSTG,

Koledzy jesli to nie tajemnica za jaką stawkę pracujecie na stacji ile godzin w miesiącu

• Haha
    • 3 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  9. ketiw38
    Started by ketiw38,

Mam zaszczyt zaprosić do udziału w V Konferencji Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych w dniu 09 czerwca 2018 w Świętoszowie na temat: "Rola diagnosty samochodowego w obecnym i przyszłym stanie prawnym oraz wpływ jego decyzji na bezpieczeństwo w ruchu drogowym". w Centrum Aktywności Społecznej w Świętoszowie ul. Szkolna 15; 59-726 Świętoszów Cena uczestnictwa w konferencji: 180 zł za osobę (wydanie certyfikatu, poczęstunek – kawa, herbata, ciasto, obiad) Członkowie OSDS – bezpłatnie Zgłoszenia można przesyłać na adres biuro@osds.org.pl do 02.06.2018 r. PLAN RAMOWY.pdf karta zgłoszenia.pdf

• 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  10. Tomek8340
    Started by Tomek8340,

Serdecznie zapraszam na strone fejsbókową gdzie będzie można tworzyć i obejrzeć codzienność w pracy diagnosty https://www.facebook.com/Diagnosta-Płakał-Jak-Podpisywał-365018013991029/

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  11. biker100
    Started by biker100,

A co Gieniu organizujemy w Twoich stronach konferencję i integracyjne?

• 12 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  12. Norbert Jezierski
    Started by Norbert Jezierski,

Aktualne dane na temat spotkania --> linki poniższe (i dalsze - w stosunku do nich - posty) www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic. ... 944#260944 www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic. ... 205#261205 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PONIŻSZA propozycja spotkania jest nieaktualna ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ No i mamy termin kolejnego spotkania forumowiczów. Od ostatniego w tym właśnie miejscu minęło 6 lat ... To wstępne przymiarki - zobaczymy, co z tego wyjdzie --------------------------------------------------------------------- Kiedy: 30 wrzesień (piątek) - 2 p…

13. kowal
    Started by kowal,

Nie wiem czy mój post nie zostanie usunięty.Ale zwracam się z uprzejmą prośbą do naszego kolegi -że tak go nazwę .Chociaż nie wiem czy jest na tym forum lub innym ,ale po prostu serce mnie boli jakie pojazdy dopuszcza do ruchu .Zaraz odezwą się głosy potępienia -po co i na co -ale jak byście zobaczyli ten pojazd -a ja go widzę co drugi dzień i otwiera mi się nóż w kieszeni jak taki pojazd może poruszać się po drodze publicznej .Więc proszę kolegę z powiatu ostródzkiego -numer 17 o trochę spojrzenia na temat badań technicznych tak jak powinno być ,a nie tylko postawienie pieczątki i wzięcie kasy .Długo zastanawiałem się czy to napisać -ale jak widzę ten pojazd to zastanaw…

14. ketiw38
    Started by ketiw38,

Konferencję czas zacząć! III Konferencja Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Diagnostów Samochodowych zbliża się wielkimi krokami. Będzie okazja do zapoznania się nie tylko z działaniami Ministerstwa Infrastruktury i Rozwoju, dotyczącymi implementacji zapisów Dyrektywy 2014/45/EU do przepisów krajowych, ale i z działaniami Ministerstwa Cyfryzacji w zakresie CEPiK 2.0. W spotkaniu wezmą udział przedstawiciele Centralnego Ośrodka Informatyki, Urzędu Dozoru Technicznego, Transportowego Dozoru Technicznego, Inspekcji transportu Drogowego, Policji, Politechniki Wrocławskiej, ale także - firmy IT.NORCOM czy WSOP. Konferencja - organizowana pod patronatem honorowym Starost…

15. markes30
    Started by markes30,

Myślę, że dawno się nie spotkaliśmy i w nowym roku wypadało by coś zorganizować.

Grzegorz Łódź
  16. doli
    Started by doli,

Witam wszystkich. Chciałbym was zapytać czy jesteście chętni przyjechać nad morze. A konkretnie do m. Stegna na Mierzei Wiślanej. Jesteśmy razem z mmiodziem w trakcie rozglądania się za ośrodkiem nad morzem, oczywiście w przyzwoitych warunkach i za rozsądną cenę. Mam do was pytanie. Po 1: Czy jesteście chętni? Termin: Tak myślę, że może w kwietniu? Po 2: Ile osób by było chętnych (tak wstępnie, orientacyjnie)? Proszę o jak najszybsze określenie się kto by chciał przyjechać. A my w niedzielę juz ruszamy na wstępne oględziny.

17. Sebastian ZG
    Started by Sebastian ZG,

...naszemu koledze, co osiągnął tak ważny dla niego (a również i dla nas) sukces. Jak tylko się dowiedziałem, nie mogłem uwierzyć, że nasz forumowicz sięgnął po spełnienie swoich najskrytszych marzeń. Radość Twoją, dzielę razem z Tobą... Udało się... Dziękuję... P.S. Szkoda jedynie, że nic wcześniej nam nie powiedziałeś, byśmy na forum zebrali ekipę i pojechali do Danii, by na żywo Tobie kibicować. P.S. Nie obawiaj się, że ukryłeś się za Austriacką flagą - my Ci to wybaczamy. P.S. Jak już będziesz na forum to proszę daj mi autograf. (może być coś w stylu: "dla kolegi z forum - blakop").

• 26 odpowiedzi
    • 20,3k wyświetleń
  18. DARIO64
    Started by DARIO64,

Tym co nie wiedzą powiem że kiedy się bawiliście w sobotę i zadzwonił do mnie ketiw ,moja ślubna podjęła decyzję(z kobietami się nie dyskutuje z wyjątkiem tych którym się mówi że mają do gadania tyle co żyd za okupacji ),że następne spotkanie ma być w Gródku nad Bugiem http://grodeknadbugiem.pl/ Jak chcesz do kolegi 8/15 dotrzeć drogą wodną ,to nie ma sprawy(sprawdź co to znaczy nad Bugiem , potkniesz się na schodach a obudzisz ..) Teraz kwestia terminu . 20,21.IV wypada Wielkanoc , czy weekend po świętach a przed majowym będzie odpowiadał . Marszrutę naszych spotkań widzę tak : -wiosna Gródek -jesień Lublin - wiosna Podkarpackie Jak podkarpa…

19. ketiw38
    Started by ketiw38,

• 14 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  20. kowal
    Started by kowal,

Koledzy już małymi krokami zbliża się święto motoryzacji .I jak co roku od paru lat sie wybieram i w związku z tym pytanie do was - do lutowego wydania Serwisu motoryzacyjnego dołączone były bezpłatne zaproszenia - może ktoś je ma a nie będzie korzystał a mógłby odstąpić

• 0 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  21. Psuj
    Started by Psuj,

Ktoś będzie? Może jakieś krótkie spotkanie przy piffku? Może na stoisku Norcomu? Ja się zapowiadam na 99% na sobotę - tj czternastego.

22. Psuj
    Started by Psuj,

Zgodnie z zapowiedziami na ostatnim spotkaniu w Lesznie i na forum, małymi kroczkami rusza organizacja kolejnego już spotkania diagnostów. Tym razem edycja jesienna. Wstępnie organizacji podjął się nasz niezastąpiony kolega Markes. Ale inne propozycje również mile widziane. Termin - okolice września, początek października. Resztę szczegółów wyłuszczy Markes.

23. blakop

Ogólne warunki spotkania diagnostów w Lesznie. Dalsze szczegóły będą już omawiane na zamkniętej grupie. Zjazd odbędzie się w dniach 19-21.IV.2013 Miejsce: Leszno koło Barczewa (okolice Olsztyna): http://www.agroturystyka.warmia.pl/index.php?go=informacje Dla osób niezmotoryzowanych zapewni się dojazd z PKP/PKS Olsztyn Koszt udziału: 190 zł, na co składa się: - kolacja w piątek - nocleg - śniadanie w sobotę - obiad w sobotę - wieczorne spotkanie integracyjne w sobotę (4 posiłki ciepłe, przekąski itd.) - ognisko z kiełbaskami - nocleg - śniadanie w niedzielę - obiad pożegnalny w niedzielę - napoje (soki, wody itd.) Dla osób, które pobyt rozpoc…

• 2 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  24. kowal
    Started by kowal,

Poprzeglądałem internet i widzę ,że jest parę SKP przy tych ośrodkach szkoleniowych. Potrzebuję parę informacji -może są na naszym forum koledzy którzy tam pełnią funkcję diagnosty lub mechanika . [MODERATOR: Rozszerzam poszukiwania na szerszą skalę na kilka dni stąd jako ważne ogłoszenie]

• 1 odpowiedź
    • 7,2k wyświetleń
  25. Prezes OSDS
    Started by Prezes OSDS,

Mamy się czym chwalić http://osds.org.pl/?cat=3 Jeżeli naruszyłem regulamin forum proszę o usunięcie postu.

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.