kuba19787 Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 PANOWIE MAM PYTANIE ZMIANA KONSTRUKCYJNA MERCEDES VIANO OSOBOWY Z 6 MIEJSC NA 8 JAKIE DOKUMENTY POTRZEBNE CZY NIE MUSI BYĆ DECYZJI I PINBU Cytuj
smaug Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 Zaświadczenia z jednostki uprawnionej nie trzeba ale dobrze by było mieć zaświadczenie od przedstawiciela mercedesa ze pojazd posiada fabryczne punkt kotwiczenia siedzeń i pasów , przy badaniu sprawdzić czy nie bedą przekroczone masy Cytuj
markes30 Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 4 godziny temu, smaug napisał: Zaświadczenia z jednostki uprawnionej nie trzeba ale dobrze by było mieć zaświadczenie od przedstawiciela mercedesa ze pojazd posiada fabryczne punkt kotwiczenia siedzeń i pasów Przecież to widać. Do takich rzeczy wystarczy odrobina doświadczenia. Cytuj
Jacdiag Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 9 godzin temu, kuba19787 napisał: PANOWIE MAM PYTANIE a ja mam spostrzeżenia 1) są tu też panie 2) post DRUKOWANYMI literami zdecydowanie niezalecany Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
jarek1 Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 Ja bym się doświadczeniem nie sugerował, tylko zaświadczeniem od producenta . Cytuj
Paprock Napisano 21 Maj 2018 Napisano 21 Maj 2018 13 minut temu, Jacdiag napisał: a ja mam spostrzeżenia - no to dołożę jeszcze swoje, czy to nie jest jeden i ten sam user, który występuje pod charakterystycznie zbieżnymi nikami? Zdaje się, że @markes30 określił go kiedyś dobitnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi