Mecher Napisano 10 Lipiec 2020 Napisano 10 Lipiec 2020 Ostatnio w 2013 tu się dowiadywać Telefon: +48 660 464 837 – w sprawie wydania poświadczenia zgodności wyposażenia i warunków lokalowych SKP Cytuj
dmalutki Napisano 4 Wrzesień 2020 Napisano 4 Wrzesień 2020 Czy mieliście w tym roku odbiór stacji okręgowej. Jakie katalogi wymagają na OSKP, pojazdów i geometrii. Czy ADR musi być w formie papierowej czy wystarczy w kompie. Jaki klucz dynamometryczny max musi być.Może jakieś kontakty podpowiedzi gdzie co zamawiać. Z góry dziękuję . Pozdrawiam😉 Cytuj
cezary Napisano 4 Wrzesień 2020 Napisano 4 Wrzesień 2020 Co prawda rok temu przechodziłem odbiór po 5 -ciu latach skp, tylko podstawowej, ale jak mi wiadomo do dziś nic się nie zmieniło w wymaganiach zawartych w tym rozporządzeniu: 275 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA TRANSPORTU I BUDOWNICTWA z dnia 10 lutego 2006 r. w sprawie szczegółowych wymagań w stosunku do stacji przeprowadzających badania techniczne pojazdów. Cytuj
dmalutki Napisano 5 Wrzesień 2020 Napisano 5 Wrzesień 2020 cezary to co napisałeś ok😀 Mnie interesuje stan obecny to co się teraz wymaga. Po rozmowach z kolegami z innych stacji to każdy kontrolujący wymaga czegoś innego sami kontrolujący mówią, a bo to była ta lepsza para inspektorów. Cytuj
Jacdiag Napisano 5 Wrzesień 2020 Napisano 5 Wrzesień 2020 2 godziny temu, dmalutki napisał: każdy kontrolujący wymaga czegoś innego Potwierdzam 5 lat temu miara zwijana 30 m z włókna szklanego była ok, teraz inna ekipa wymagała metalowej. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
dmalutki Napisano 21 Październik 2020 Napisano 21 Październik 2020 Ok . Dzięki wszystkim za podpowiedzi w tym temacie. 45 minut i stacja odebrana. Jest jednak mały haczyk. Tak jak pytałem wcześniej w temacie. Pozdrawiam. 😀 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi