Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale za to Polacy strzelili dwa razy więcej bramek niż Senegal.

• Lubię 1
Napisano

Mieszkam w regionie gdzie słowo "NASI" nie oznacza koniecznie Naszą reprezentację - jednak Nasi i ci drudzy Nasi wtopili - jedni z Senegalem drudzy z Meksykiem ?

• Lubię 1
Napisano

Z taką grą to naszej reprezentacji pozostały 2 mecze.Mecz z Kolumbią  o wszystko,mecz z Japonią o honor. Obym się mylił.

Napisano

Dla Kolumbii mecz z naszymi też jest o wszystko :!:  

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

@Tomasz56 - oczywiście, że się nie mylisz. Oczywiście oba mecze będą przegrane.

Napisano
8 godzin temu, blakop napisał:

Oczywiście oba mecze będą przegrane.

w tym przypadku takich oczywistych sądów bym nie wygłaszał (choć oczywiście wolno), ale co będzie jak się powyższy osąd nie sprawdzi, a może i wtedy będzie trochę .....

Napisano

jeśli nastrzelają troche bramek to moga wyjść z 3go miejsca  ale z 3go do baraży wychodza chyba tylko 2 najlepsze  druzyny nie wiem jak jest w regulaminie fifa na te mistrzostwa...

Napisano (edytowane)

dokształciłem się, mój błąd.

chyba nie maja szans

Edytowane przez vaandee
Napisano

proszę sobie przypomnieć , że 2006 my z Kolumbia przegraliśmy 1:2 , a tak naprawdę to nie doceniamy przeciwnika , bo pierwszy mecz przegraliśmy na własne życzenie, a miało być tak łatwo ? 

Napisano

mój optymizm legł w gruzach:cry:, znowu pesymiści, a może realiści mieli rację, gratuluję zdrowego rozsądku, dla mnie jednak też jest jednak dobra wiadomość po tej klęsce, dalej mistrzostwa będę oglądał bez stresu. 

• Lubię 1
Napisano

Już za cztery lata, już za cztery lata Poooolska bendzie mistrzem... Polski ;)

Pozostaje jedna kwestia. Czy mecz z Japonią można oddać walkowerem? No bo to by było jakieś wyjście z twarzą, a tak jeszcze masakra w czwartek na koszt podatnika.

Ale osobiście jestem pod wrażeniem dobrej gry Lewandowskiego. W ostatniej reklamie zagrał naprawdę dobrze!

• Lubię 1
Napisano

Wasze komentarze są tendencyjne niestety, Nikt nie zauważył, że piłkarze nie chcieli przed dylematem stawiać na przykład prezydenta. Jakby na finał MŚ musiał pojechać kibicować naszym, Putinowi podać rękę i posiedzieć 90 minut obok cara Rosji.... 8) 

• Haha 1
Napisano

Wszystko jasne.

Jak donosi prasa nasza kadra z Nawałką na czele przegrała z powodu niedożywienia!!!

Spowodowane jest to tym, że nie mogą robić zakupów w większości sklepów spożywczych.

No bo jak chłopaki mają iść spokojnie do takiej choćby Biedronki np. skoro to bezlitosne i bezduszne kasjerki zawsze przy kasie pytają...

"zbiera Pan punkty?"

I co oni mają wtedy odpowiedzieć??

?

• Haha 1
Napisano
16 godzin temu, blakop napisał:

Jak donosi prasa nasza kadra z Nawałką na czele przegrała z powodu niedożywienia!!!

Ja słyszałem, że zbyt duża wilgotność powietrza im zaszkodziła.

Dnia 24.06.2018 o 21:50, blakop napisał:

Ale osobiście jestem pod wrażeniem dobrej gry Lewandowskiego. W ostatniej reklamie zagrał naprawdę dobrze!

Lepszy jest Boniek, bo zna smak zwycięstwa..

Napisano

Z ostatnich wiadomości  - Japończycy dają Naszym fory - zagrają w japonkach ?

Napisano

i bracia Niemcy także poza druga rundą :icon_eek:, ot sensacja i kto z kogo będzie się śmiał, Niemcy z Lewego, czy odwrotnie:hihi:

Napisano
17 minut temu, cezary napisał:

Niemcy z Lewego

teraz mają swojego "löwego" do śmiechu

160px-20180602_FIFA_Friendly_Match_Austr

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny