Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czytam i czytam i już sam nie wiem, da się zarejestrować pojazd z USA ? 

czy muszą być oznaczenia E / e na lampach, czy wystarczy że lampy pozmienia się tak, aby spełniały nasze warunki? a co z resztą np. pasy, poduszki, opony i inne elementy związane z bezpieczeństwem.

Napisano

Da się zrobić wiele rzeczy. Ale między "da się" a pełną legalnością jest spora różnica i chyba tego Wacku chyba nie łapiesz, co?

Napisano
3 godziny temu, blakop napisał:

Da się zrobić wiele rzeczy. Ale między "da się" a pełną legalnością jest spora różnica

Jak mam to rozumieć , albo się da albo nie, to zależy od kaprysu diagnosty? 

Napisano

Czasem kaprysu, czasem wiedzy. Wszystko już napisano na ten temat. Czytaj ze zrozumieniem. 

Napisano

Ano od kaprysu... Jak ma okres, to jest bardziej "drobiazgowy" :D

Czytałeś temat wskazany przez Paprock-a ? 

Napisano (edytowane)

No właśnie zajechał przed stację Mustang przed chwilką z takim zapytaniem 'czy przejdzie badanie'. Obszedłem pojazd ledwie dookoła i tak: z tyłu po bokach na błotnikach czerwone pozycje boczne a zarazem odblaski (coś podobnego w Volvo można spotkać tylko o barwie pomarańczowej), wsteczny dorobiony centralnie na środku pod zderzakiem z ledów do mebli, kierunki z tyłu przerobione z jakiś białych fabrycznych kloszy zespolonych (prawdopodobnie były to oryginalne światła cofania) poprzez pomalowanie na pomarańczowo żarówki lakierem do paznokci, brak p/mgłowego, przednie lampy marki TYC z sygnaturą DOT wiadomo po co - żeby ściemniać, że to europejski zamiennik, tylko szkoda, że bez znakowania E/e, co nie. I to chyba tyle. Rundka wokół pojazdu i szok, że jeszcze nie wjechało toto na stanowisko, a już po badaniu. Tak! Po badaniu! Nie dotykam się takich pojazdów. Mogę zrobić legalnego amerykańca i przysolić mu eNkę za usterki/usterkę, ale nie dziada, który na dzień dobry podpada. Nie tykam i spokojnie sypiam, bo już kilka raz oponki miałem pocięte! :evil: 

Edytowane przez Paprock
Napisano (edytowane)

2 godziny temu, Paprock napisał:

No właśnie zajechał przed stację Mustang przed chwilką z takim zapytaniem 'czy przejdzie badanie

No właśnie są takie sytuacje , że klient podjeżdża na SKP i pyta, Panie a z tym to przejdzie? A ja na to , jak Pan naprawi to tak ?

Edytowane przez kurant2000