Bartek24 Napisano 17 Grudzień 2018 Napisano 17 Grudzień 2018 Witam, Jest ktoś w stanie pomóc w ustaleniu masy własnej oraz masy przyczepy z hamulcem dla ciągnika rolniczego New Holland 110-90 dt? Dane z dr: P1/P2: 5861cm3/80kW DMC: 6500 kg Z góry dziękuję. Cytuj
Paprock Napisano 17 Grudzień 2018 Napisano 17 Grudzień 2018 (edytowane) A tak z ciekawości dopytam, czy to koniec dowodu, czy pierwsza rejestracja? Edytowane 17 Grudzień 2018 przez Paprock Cytuj
cezary Napisano 17 Grudzień 2018 Napisano 17 Grudzień 2018 wybacz kolego @smaug, ale pytanie wg mnie nie na miejscu, gdyby było to by raczej nie pytał, mamy do czynienia chyba z diagnostą który wie z czym to się je a nie młynarzem( nie mam nic do młynarzy ) Cytuj
smaug Napisano 17 Grudzień 2018 Napisano 17 Grudzień 2018 1 minutę temu, cezary napisał: chyba z diagnostą który wie z czym to się je a nie młynarzem( nie mam nic do młynarzy ) , no były przypadki ze na tabliczce są te informacje w obcym języku, i niektórym nie przyszło do głowy żeby wpisać w tłumacza internetowego co to jest Cytuj
Bartek24 Napisano 17 Grudzień 2018 Autor Napisano 17 Grudzień 2018 Nie ma, bo to dość leciwy sprzęt, a chyba w tych troszkę nowszych były pisane masy zespołów. Jak by było, to jak napisał kolega wyżej bym nie pytał, bo te tabliczki znam i nawet bez tłumacza internetowego jestem w stanie odczytać te masy. Także jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to proszę się wypowiedzieć, a za pozostałe komentarze dziękuję. W sumie mase własną znalazłem G- 4670 kg, natomiast mam problem z masą przyczeppy z hamulcem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi