Skocz do zawartości

ANKIETA-Grupy zawodowe na forum?

W jakiej instytucji pracujesz?  

465 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z ciekawości zobaczmy jakie instytucje mamy przyjemność gościć na forum diagnostów NORCOMU.

Dobrze wiedzieć, że fachowcy są wśród nas. :lol:

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Bogusław Maćkowski

6

• Psuj

5

• andy68

4

• Regan55

4

Napisano

A ja mam się w INNE wpisać ? No wiesz ! ;):mrgreen:

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Bardzo ciekawa sprawa.I nikt nie zgłosił się ze skp MON aż się dziwie :(

Gdzie Darek!!!!

[ Dodano: 24-01-2006, 16:45 ]

No teraz lepiej :)

Napisano

Ja siadam do komputera tylko po południu bo w pracy jeszcze nie mam ,ale swój głos właśnie oddałem :D

Napisano
Bardzo ciekawa sprawa.I nikt nie zgłosił się ze skp MON aż się dziwie :(

Gdzie Darek!!!!

[ Dodano: 24-01-2006, 16:45 ]

No teraz lepiej :)

Jestem, melduję się :D

Napisano
A ja mam się w INNE wpisać ? No wiesz !

Norberciku z Norcomku już się poprawiłem i dodałem specjalnie dla Ciebie opcję w ankiecie.

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

Napisano

Teraz to już jest pozamiatane - i tak już głosowałem i nie mogę tego ponownie zrobić ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

W NORCOMIE to chyba duchy pracują, odniosłem takie wrażenie po ankiecie, w końcu forum nie z tej ziemi.

Proszę nie traktować mojej wypowiedzi jako aluzję, humor też w życiu potrzebny.

Pozdrawiam duszki.i całą resztę. :lol:

Napisano
i tak już głosowałem i nie mogę tego ponownie zrobić ...

No cóż więc zostaniesz w dziale inni-poprawie się następnym razem dział Norcom wyciąłem, gdyż faktycznie dwa razy nie można głosować. ;)

[ Dodano: Pią Lut 03, 2006 6:08 pm ]

Przypominam, że ankieta jest anonimowa i Panowie forumowicze z PISKP, TDT, MSWIA i urzędnicy nie muszą się obawiać ujawnienia kto głosował. To tylko ankieta, abyśmy wiedzieli jakie instytucje reprezentujemy. :lol:

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

• 2 weeks later...
Napisano

Coś mało ludków oddało głosy... Koledzy głosować, głosować... :!::!::!:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Bardzo mało Policjantów, czyżby koledzy tak dobrze się znali na przepisach (bez urazy)

Napisano

jerry87331, czyżbyś trafił do nas z forum policyjnego?? A tak na marginesie to witamy serdecznie i zapraszam do aktywnego uczestnictwa...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Głos oddałem i widze że podstawowa SKP górą i tak czymać szkoda że nikogo nie ma z TDT

Napisano

zgadza się, trafiłem tu z IFP, pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów

Napisano

czytałem kilka tematów wcześniej i myślę, że nie jestem tu jedynym f-szem :lol::lol::lol:

Napisano

każdy f-sz mile widziany :D:mrgreen:

Napisano

No nareszczeie ktos bedzie mógł sie z nami spierać i rozwiazywac wspólnie problemy ;)

Serdecznie witamy :D

• 2 weeks later...
Napisano
Głos oddałem i widze że podstawowa SKP górą i tak czymać szkoda że nikogo nie ma z TDT
Napisano
Pozdrowienia od TDT.

:D Pozdrowienia od SKP :D

Napisano
Pozdrowienia od TDT.
Witamy i liczymy na aktywne uczestnictwo.
Napisano
No to już jest. Pozdrowienia od TDT.

Witam serdecznie. Wiem, że nie jesteś sam z TDT, ale niektórzy pozostają anonimowi.

Witam też Jerryego z Policji. Z ciekawości Ruch Drogowy czy inny wydział?

[ Dodano: 15-06-2006, 23:26 ]

Witam również kolegów z ITS. ;)

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

• 1 year later...
Napisano

fajna ankieta ale nie daje wszystkich mozliwości ... Pracuję na 1/1 etat w SKP MON i na 1/2 etatu W PSKP. Musiałem wybrać to albo to a nie to i to.