kuba19787 Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Czy taki pojazd corsa cargo van 2 miejsca siedzące można przerobić na osobowy po dodaniu drugiego rzędu siedzeń i demontażu kraty. Cytuj
blakop Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 I to mi się podoba Kuba! I to jest fajny dowcip na 1 kwietnia Cytuj
patronat Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Moim zdaniem można opis zmian +okresowe+oświadczenie od mechanika i do WK.Z ciężarowego na osobowy można tylko jak byś w ciężarowym zwiększał ilość miejsc to dodatkowo PINB Nawet coś mi świta kolega coś takiego tydziem temu ogarniał Cytuj
cezary Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 7 minut temu, patronat napisał: PINB ? nie znam tego skrótu , poproszę o pełną nazwę, z jednostek uprawnionych znam PIMOT, ITS. Cytuj
Arton Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego. A zaswiadczenia od producenta o ilosci miejsc nie potrzeba? Cytuj
patronat Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Nie a gdzie jest w przepisach że potrzeba Cytuj
Arton Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Nie wiem. Tesciowa robiła taką przeróbkę chyba rok temu, moze dalej. I na stacjach wymagali tego Cytuj
patronat Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Można dodatkowo wymagać różnych rzeczy ale jak są orginalne kotwiczenia siedzeń to dlaczego vana nie można przerobić na osobówkę Cytuj
Mecher Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 13 minut temu, patronat napisał: ale jak są orginalne kotwiczenia siedzeń A po co komu dziś te kotwiczenia ? Dziś promocja u mnie, badanie z wynikiem pozytywnym bez badania. Ale tylko do 18-ej, bo po godzinach nie zostaję. Cytuj
Paprock Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 55 minut temu, cezary napisał: ? nie znam tego skrótu , poproszę o pełną nazwę, z jednostek uprawnionych znam PIMOT, ITS. Nie wiem czy to z powodu pierwszego kwietnia, czy jaka cholera, ale zamiast Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego jest oficjalnie coś takiego upoważnionego jak PIMB = Przemysłowy Instytut Maszyn Budowlanych plus czternaście jeszcze innych podmiotów do spraw różnych, różnistych i różnorakich: https://dziennikurzedowy.mi.gov.pl/files/DziennikUrzedowyMI_poz.49_2018-1.pdf Jak z trudne, to TDT coś podobnego publikuje na swych stronach: http://www.tdt.pl/homologacja-pojazdow/jednostki-uprawnione.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi