Skocz do zawartości

Czy będziesz na imprezie integracyjnej ?  

53 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie - ruszają więc przygotowania.

Mam nadzieję, że tym razem wszystko dojdzie do skutku i nic nam w tym nie przeszkodzi.

Oto kilka założeń:

• 1. Impreza ma charakter niekomercyjny.

2. Wpłaty - trudno dziś dyskutować o ich wielkości nie znając dokładnej lokalizacji - będą oscylowały zapewne na poziomie 100-150 zł. Jak zostanie troszkę grosza, to albo ufundujemy nagrody na następną edycję konkursu, albo ufundujemy dzieciakom z jakiegoś Domu Dziecka sprzęt komputerowy.

3. Imprezka odbędzie się na terenie jakiegoś ośrodka wypoczynkowego lub czegoś w tym stylu (z noclegiem) i obejmować będzie coś w rodzaju kolacji w czasie wspólnego ogniska + zimny bufet w takim czy innym tego słowa znaczeniu (im więcej, tym lepiej oczywiście - trzeba to wynegocjować). Może jakowyś DJ, na pewno sympatyczna muza z MP3 czy cóś takiego. Kolega GRAND (NORCOM Team) jest właśnie DJ-em ... No i śniadanie dnia następnego - na obiad już nie liczę za takie $ ...

4. Lokalizacja - bliższe lub dalsze okolice Poznania, z naciskiem na ładną okolicę, w miarę dobry dojazd i rozsądną cenę.

5. Proponowany termin - druga połowa maja.

6. Proponowany dzień tygodnia - piątek / sobota.
    Wiem, co nie którzy z Was powiedzą, że lepiej sobota/niedziela, ale ja myślę, że dla tych z daleka ten pierwszy termin jest lepszy.

Czekam na Wasze uwagi !! :mrgreen:

Proszę zaznaczać też odpowiednią opcję w ankiecie - to jest BARDZO WAŻNE głosowanie - muszę wiedzieć mniej więcej, ile osób będzie chętnych na tego typu zjazd. Trzeba wyszukać odpowiednie miejsce - wtedy też okreslimy szacunkowy koszt imprezy.

Ps. Wszelka pomoc mile widziana :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Norbert Jezierski

13

• berecik

6

• Darek :-)

6

• Sebastian ZG

5

Napisano

Może gdzieś w środku Polski okolice Łłodzi. To zawsze wśrodku polski i nikt nie bedzie miał pretensji że daleko

Napisano

Ja jestem ZAc walizki mam spakowanie i czekam

Napisano
Może gdzieś w środku Polski okolice Łłodzi.

Pytanie, kto zajmie się organizacją. Jeśli tak daleko od Poznania, gdzie ja nia znam żadnych miejsc i niczego nie jestem w stanie na miejscu zweryfikować, to nie ukrywam, że będzie mi ciężko. Tu jestem w stanie ogarnąc nieomal wszystko ...

Tym bardziej, że będzie to pierwsza impreza tego typu - nie chciałbym, żeby była nieudana ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano
nie chciałbym, żeby była nieudana ...

Ja tez bym niechciał zeby była nieudana ;) ,wiec zgadzam sie z Norbertem jak najbardziej i popieram wybór miejsca w okolicy Poznania (nie dlatego że mieszkam niedaleko),ale tak jak SZEF zaznaczył,organizacja jest najwazniejsza

p.s. Norbert, na jaki numer konta wpłacać $$$$$$$$

Napisano
Pytanie, kto zajmie się organizacją. Jeśli tak daleko od Poznania, gdzie ja nia znam żadnych miejsc i niczego nie jestem w stanie na miejscu zweryfikować, to nie ukrywam, że będzie mi ciężko. Tu jestem w stanie ogarnąc nieomal wszystko ...

Tym bardziej, że będzie to pierwsza impreza tego typu - nie chciałbym, żeby była nieudana ...

Nie będzie łatwo wszystkim dogodzić. Poznań to nie koniec świata ,poza tym to jakby nasza centrala. :) Argumenty Norberta mnie przekonują całkowicie.

Napisano
Proponuję w Puszczykowie ośrodek wielspin. Dobre warunki, dobre ceny, parking.

http://www.wielspin.pl/?id=8

40 miejsc noclegowych w pokojach 2 i 3 osobowych z łazienkami, z TVSat i telefonami

Może być ciut mało ...

Napisano
Może być ciut mało

No to namioty :mrgreen:

Napisano

"Kruca bomba"-ADMIN chyba się zdziwi,ale biorę się do aktywnego uczestnictwa (o ile czas pozwoli).

Co do imprezy jestem ZA i na pweno "Berecik" także.Termin i dzień tygodnia wg. mnie jest jak najbardziej odpowiedni,a co do lokalizacji to znam Ośrodek Wielspin w Puszczykowie i tak jak kolega Marek pisze są dobre warunki,wiadomo że koledzy diagności z terenu kraju woleliby aby to się odbyło w centrum Polski, ale może impreza wejdzie w tradycję i co roku możemy spotykać się w różnych rejonach kraju.

[shadow=darkred][/shadow]

Napisano
ale może impreza wejdzie w tradycję

Tylko żebyśmy sie nie stali " nałogowcami" tej tradycji :mrgreen:

Napisano

Ja się piszę, no chyba, że mi się żona przed terminem "wysypie" A ma termin na początek czerwca :mrgreen:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Nie ma sprawy, lubię takie wypady tylko termin jast ważny.

Napisano

sam pomysł nie jest zły. musi być to miejsce z parkingiem.wstępnie piszę się na to.

Napisano

chętnie wezmę udział w takiej imprezie

kwestię lokalizacji zostawiam organizatorom raz na jakis czas mozna się wybrać w okolicę Poznania

dodam że mieszkam ok 60 km od granicy , wschodniej granicy

Napisano

No cóż, na razie +/- 20 uczestników ... :mrgreen:

Napisano

to juz cos ;) najwazniejsze zeby wypalilo :)

Napisano

jestem za spotkaniem - wtępny termin też jak najbardziej

Napisano

Witam uczestników forum, to mój pierwszy post, mam tremę. Chciałem zabrać głos w sprawie "zlotu diagnostów". Jak najbardziej popieram idee zorganizowania takiego spotkania. Może połączyć to z lekkim szkoleniem lub forum dyskusyjnym z kimś ważnym (TDT;MTiB itd). Miejscem powinien być Poznań lub okolice bo przecież tutaj jest najwięcej SKP ćwiczących na NORCOMIE. Nocleg uważam za obowiązkowy bo bez kilku drinków się nie obejdzie. Pozdrowienia i całusy dla wszystkich. :lol:

Napisano
Może połączyć to z lekkim szkoleniem lub forum dyskusyjnym z kimś ważnym (TDT;MTiB itd).

Ja myślę, że to nie jest najlepszy pomysł.

1. To przedroży sprawę (temu komuś trzeba będzie zapewne zapłacić),

2. Znamy kogoś, kogo chcielibyśmy posłuchać ?

3. Ten ktoś musiałby jeszcze chcieć przyjechać - a to nie jest takie pewne ...

Generalnie - jestem na NIE :mrgreen:

To ma być przyjemność w czystej postaci - cokolwiek miałoby to znaczyć :D

[ Dodano: 06-02-2006, 14:09 ]

Witam uczestników forum, to mój pierwszy post, mam tremę.

Oczywiście - witamy na FORUM :D Wszelkie komentarze mile widziane :mrgreen:

Napisano
mieszkam ok 60 km od granicy , wschodniej granicy

ja też tylko nieco bardziej na południe

Napisano

Generalnie - jestem na NIE :mrgreen:

To ma być przyjemność w czystej postaci - cokolwiek miałoby to znaczyć :D

[ Dodano: 06-02-2006, 14:09 ]

ntarze mile widziane :mrgreen:

Ta jaka amunicja i ile na głowe :o:shock::o:shock:

[ Dodano: 06-02-2006, 18:25 ]

Lub jakie książki i ile tomów można sie spodziewać, że przeczytamy :lol::lol:

[ Dodano: 06-02-2006, 18:28 ]

Oczywiście chodzi mi cały czas o literaturę fachową związaną z naszym zawodem :P:P:P

Napisano
Lub jakie książki i ile tomów można sie spodziewać, że przeczytamy

Każdy mierzy siły na zamiary i sądzę, że biblioteki na miejscu mieć nie będziemy. Imprezka ma być z gatunku tych tzw. "kurrrturalnych" .... ;):mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.