mietek Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Witam kolegów, ponieważ niedługo otwieramy stację ( teraz okręgową) chciałbym się zapytać w jakich godzinach i w jakie dni macie otwarte stacje, z góry dziękuje. Cytuj
Sebastian ZG Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Pon.-Piątek od 7 do 20 (tak 7 do 8 to jest bardziej czas na spokojną kawke, a 19 do 20 czas na sprzątanie) Sobota 8-14 Cytuj
08/15 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Cześć Bond. Mietek Bond. Pn-Pt - 8-20 Sob. - 9-17 Cytuj
wald Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Pn. - Pt. 8-20 Sob. 8-14 To jest na tablicy przed wjazdem. Robimy też badania w innych godzinach po uprzednim uzgodnieniu np. telefonicznym. Cytuj
markes30 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Robimy też badania w innych godzinach po uprzednim uzgodnieniu np. telefonicznym. Wracasz na stację np o 23-00 ? My mamy 8 -20 sobota 8-16 Cytuj
Tomek D Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Poniedziałek - Piątek 8.00 do 17.00 Sobota 8.00 do 13.00 Cytuj
andmat Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Pon-Piątek 7.00-21.00 Sobota 7.00-14.00 Trzyosobowa obsada Cytuj
zjc Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 witam poniedziałek - piątek 6.00 - 21,30 sobota 8.00 - 14.00 pozdrawiam Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 A jakie jest pytanie? Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Norbert Jezierski Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam kolegów, ponieważ niedługo otwieramy stację ( teraz okręgową) chciałbym się zapytać w jakich godzinach i w jakie dni macie otwarte stacje, z góry dziękuje. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
TOSPOL Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Poniedziałek - piątek 7.00 do 19.00 Sobota 8.00 do 14.00 Cytuj
kontroler2 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Najepiej by było, gdy inne są zamknięte My z zasady otwieramy o 7.00 , a zamykamy o 18.00. Jak trzeba dł€żej, to nie ma przeciwskazań Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 średnio w Bydgoszczy stacje są czynne: pon - piątku: 8.00 - 21.00 sobota: 8.00 - 14.00 niedziela: 8.00 - 14.00 Chociaż są wyjątki od reguły i są stacje czynne tylko w tygodniu od 8.00 - 14.00, są też czynne od 7.00 - 20.00. Wszystko zależy tak naprawdę od miejsca w jakim się otwiera stację i czy właścicieli stać na opłacanie w takich godzinach diagnostów. Wbrew pozorom na okręgowych zauważalny jest mniejszy ruch niż na podstawowych, a powinno być odwrotnie. PS. Przypominam, że stacja nie może pracować do ostatniego klienta tylko w godzinach określonych na szyldzie, co wynika z rozporządzenia o wymogach dla SKP. Ponadto każda stacja musi posiadać kartę czasu pracy i kartę nadgodzin. To z karty czasu wynika ile czasu diagnosta może przebywać w zakładzie pracy. Nic nie stoi na przeszkodzie, gdy widoczny jest okres wzmożonych przeglądów by założyć kartę nadgodzin oraz dokonać korekty na szyldzie. W innym przypadku diagnosta nie może wykonać badania w godzinach innych niż na szyldzie. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
wiesław Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 W innym przypadku diagnosta nie może wykonać badania w godzinach innych niż na szyldzie. muszę to powiedzieć mojemu dyrektorowi , pewnie się ucieszy Cytuj
Psuj Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 W innym przypadku diagnosta nie może wykonać badania w godzinach innych niż na szyldzie. Taaaaaaaaaa... po raz kolejny przepisy sobie a życie sobie. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 PS. Przypominam, że stacja nie może pracować do ostatniego klienta tylko w godzinach określonych na szyldzie, co wynika z rozporządzenia o wymogach dla SKP. Czyli co - napisać na szyldzie 24/24 h ? Tak serio pytam: jestem diagnostą, mam OSKP, mieszkam 50 m od budynku Stacji. I nie mogę wykonać BTP w niedzielę w południe ? Jako właściciel nie mam nadgodzin, nie płacę sobie pensji - nie jestem zatrudniony na podstawie umowy o pracę. I nie mogę wykonać takiego przeglądu ? A jak wpiszę na szyldzie "codziennie 7.00 - 21.00" to będę mógł ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Darek :-) Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Poniedziałek-Piątek 7.00-21.00 Sobota 8.00-14.00 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi