mietek Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Mam pytanie do kolegów , czy w motocyklach mam sprawdzać i czy we wszystkich są tabliczki znamionowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Są i trzeba sprawdzać. Jak niema to negatyw i nabicie nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praktyk Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Czym badacie hamulce w motocyklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Czym badacie hamulce w motocyklach Na jedną rolkę mam specjalną nakładkę i w programie zaznaczam motocykl. A jeśli tak nie da rady (jeszcze mi się nie zdażyło coby sie nie dało ) to jeszcze jest opóźnieniomierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 A czy wszerokość motocykla to szerokość kierownicy -chodzi o wpis w DIP?Czy są rubryki których się nie wypełnia dla motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=2245&postdays=0&postorder=asc&start=15 Tu znajdziesz o mierzeniu motocykla i przykładowy dip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praktyk Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 "Psuj" Na jedną rolkę mam specjalną nakładkę i w programie zaznaczam motocykl. A jeśli tak nie da rady (jeszcze mi się nie zdażyło coby sie nie dało ) to jeszcze jest opóźnieniomierz. Czy masz opóźnieniomierz przystosowany do badania motocykli . Bo przecież na tych rolkach nie wszystkie motocykle zbadasz , to nie wystarczy ten przyrząd [opóźnieniomierz]czy muszą być rolki a jeżeli tak to dlaczego . Coraz więcej jest nietypowych motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Czy masz opóźnieniomierz przystosowany do badania motocykli Że co? Opóźnieniomierz mogę założyć nawet i na rower (jak się uprę), tylko po co? od tego są rolki. Dopiero jak tam nie nada to idzie w ruch. to nie wystarczy ten przyrząd [opóźnieniomierz] Wystarczy. Jak nie da rady na rolkach, a jeszcze takiego nie miałem, to badanie opóźnieniomierzem jest wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praktyk Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 "Psuj Wystarczy. Jak nie da rady na rolkach, a jeszcze takiego nie miałem, to badanie opóźnieniomierzem jest wystarczające. Ja też tak sobie myślałem , że wystarczy opóźnieniomierz , jak jest do badania motocykli. Słyszałem jednak że niektóre SKP, zostały zmuszone przez TDT do dobrowolnego zrezygnowania z badań motocykli . Czy coś wam wiadomo na ten temat . Może muszą być także rolki lub płyta i opóźnieniomierz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi