Rafi90 Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 Witam was, potrzebuje pewną rzecz przedyskutować. DR przedstawia mi następujące info . Ciągnik rolniczy Ursus ,model Ostrówek. DMC 5700 G 5200 . Stoi przede mną C 360 bez osprzętu ostrówka . W TZ masy i nr się zgadzają. Oczywiste omyłki wystarczą czy raczej brnąć z tym głębiej? Co wy na to ? Cytuj
michal_k Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 A może to pojazd po zmianach konstrukcyjnych, który powinien mieć zmniejszoną masę własną? Cytuj
Rafi90 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 Michał bardzo możliwe. A co z zmianą DMC w sensie obniżeniem? Nie przerabiałem praktycznie tego tematu Cytuj
michal_k Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 Nie widzę podstawy do obniżenia DMC. Natomiast demontaż "koparki" powoduje zmianę masy własnej. Po ponownym montażu będzie można przywrócić masę pierwotną (również przez zmiany konstrukcyjne). I to nadal pozostanie Ostrówek ze zmienioną masą. Nie ma podstaw do zmiany modelu. 1 Cytuj
Rafi90 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 Dzięki za odpowiedź. Już coś więcej mi świta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi