piotrek5401 Napisano 4 Marzec 2021 Napisano 4 Marzec 2021 Witam. Czy ktoś posiada może dane techniczne do przyczepy kempingowej SWIFT CELESTE z 2004? Cytuj
dominik_z Napisano 4 Marzec 2021 Napisano 4 Marzec 2021 1. miarka i obmierzyć dobrze. 2. naciski itp, chyba wszystko na TZ jest? 3. G- wysłać na skład węgla/złomowiec żeby zważyli pojazd i dali wydruk. I masz wszystkie dane jak się patrzy Cytuj
Rafi90 Napisano 4 Marzec 2021 Napisano 4 Marzec 2021 3 minuty temu, dominik_z napisał: 3. G- wysłać na skład węgla/złomowiec żeby zważyli pojazd i dali wydruk. I masz wszystkie dane jak się patrzy I najlepiej zweryfikować to później na swojej wadzę na stacji np tej w urządzeniu do amortyzatorów bo ostatnio miałem ciężarowy przewóz pojazdów po zmianach, i na kwitku z pieczątką z wagi legalizowanej było 1530 a mnie wyszło 1860 więc tyle to ważenie wnosi co nic. Cytuj
smaug Napisano 4 Marzec 2021 Napisano 4 Marzec 2021 Ja miałem opinie biegłego G 1800kg sprinter laweta, gdzie w katalogach sam "widelec' tyle waży, na amortyzatorach 2390 bez kierowcy Cytuj
danielg539 Napisano 5 Marzec 2021 Napisano 5 Marzec 2021 Są ciekawsze przypadki: https://www.dostawczakiem.pl/iveco-daily-przeladowane-na-pusto-a-laweciarz-bez-prawa-jazdy-c/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi