mirek.g Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Witam gdzie jest problem , bardzo często nie "wchodzą" moje odpowiedzi na forum, komputer kręci i nic.
IVVO Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Wyczyść "historię" przeglądarki, sprawdź program antywirusowy, albo jest prozaiczny problem - przekraczasz czas wysłania wiadomości - słaby Internet - po linii moderatora jest OK
IVVO Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Ściągnij jakiś program i przetestuj łącze - szczególnie prędkość wysyłania bo z pobieranie to raczej rzadki problem. jeśli pracujesz przez router lub serwer firmowy to i warto tam sprawdzić ustawienia czy "ktoś" Ciebie nie przyciął. Dla otwartej sieci sam tak zrobiłem
Paprock Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Nic nie pomaga! U mnie ten problem występuje w różnych sieciach (w domu, w pracy, w publicznych) na różnych przeglądarkach (Safari, Google, Firefox) i na różnych sprzętach (komputer, laptop, smartfon). Jeszcze coś tam najszybciej puści przez fona w Orange. Reszta, to szkoda gadać. Resety, restarty, czyszczeni historii… wszystko darmo. Kółko miele i nic. Dalej miele.😕
cezary Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 @Paprock A może to syndrom złośliwości apki na której wieszasz psy od zawsze ? Na próbę czy sprzęt działa prawidłowo utworzyłbym nowy nick i nim spróbował działać ale bez najmniejszej wzmianki o apce.
leski66 Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 (edytowane) 25 minut temu, Paprock napisał: Resety, restarty, czyszczeni historii… Mi pomogło w Firefox'e " odptaszkowanie " : - ustawienia ➡️ prywatność i bezpieczeństwo ⬇️ Edytowane 20 Październik 2021 przez leski66
cezary Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 13 minut temu, leski66 napisał: No nie wiem czy to dobra opcja. Każdorazowe usuwanie "ciasteczek" z witryn podczas zamykania powoduje ich ponowne instalowanie po uruchomieniu strony, czyli jakaś tam zwłoka, a jak są to komp "pamięta" co i jak i szybciej ładuje strony, faktem jest że od czasu do czasu należy zresetować i pamięć podręczną i ciasteczka. Ale to przemyślenia laika może jakiś maniak komputerowy wiarygodnie coś napisze. Śmigam na EDGE i jest ok.
Paprock Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 To już było przerabiane. Proponuję scalić oba tematy. A co do blokady, "jesteś zablokowany" to: https://www.youtube.com/watch?v=9xsCnSHV-7U&t=8s
Jacdiag Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 15 minut temu, Paprock napisał: To już było przerabiane. Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi