FelekBezSzelek Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień Cześć. Szukam osoby pracującej na programie patronat SQL. Potrzebuje małych korepetycji. Kontakt najlepiej przez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień No nie wierzę. Nie wierzę, żeby tak intuicyjnej apki nie dało rady ogarnąć. Kolego #FelekBezSzelek, nie myśl sobie że mam coś do Ciebie. Moje 'ochy i achy' odnoszą się do debeściarskiej aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień @Paprock Wyśmiałeś temat i pozostali boją się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień Ja temat wyśmiałem? O apce kliknąłem minimalnie. Może przez PW się dogadali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień Godzinę temu, Paprock napisał: Ja temat wyśmiałem? A takie diabelskie mordki to same do posta się wkleiły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Wrzesień Share Napisano 25 Wrzesień 13 godzin temu, FelekBezSzelek napisał: Kontakt najlepiej przez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FelekBezSzelek Napisano 25 Wrzesień Autor Share Napisano 25 Wrzesień I na chwilę obecną w skrzynce pusto ... Czekam dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi