veg Napisano 11 Kwiecień Share Napisano 11 Kwiecień (edytowane) Zbliża się kontrola pięcioletnia naszej stacji . Przejęliśmy ją od poprzedniego właściciela 4,5 roku temu, który wówczas zapewnił nam pomoc w przygotowaniach (wtedy jeszcze nie pracowałem). Obecnie, jako że poprzedni właściciel nie jest już dostępny, musimy poradzić sobie sami. Szef poprosił mnie o pomoc, jako że stacja to dla niego tylko dodatkowy biznes. Dotychczas zdołaliśmy poradzić sobie z kilkoma kontrolami rocznymi, ale kompletnie nie mam pojęcia, czego potrzebujemy do przygotowania się do tej pięcioletniej kontroli. Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić? Gdzie mogę znaleźć odpowiedni wniosek? Jakie dokumenty i procedury są wymagane? Edytowane 11 Kwiecień przez veg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diagnosta2017 Napisano 11 Kwiecień Share Napisano 11 Kwiecień STRONA TRANSPORTOWEGO DOZORU TECHNICZNEGO https://www.tdt.gov.pl/zalatw-sprawe/stacje-kontroli-pojazdow/poswiadczenie-zgodnosci-stacji-i-kontroli-pojazdow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 11 Kwiecień Share Napisano 11 Kwiecień Weź poprzedni protokół do ręki i sprawdź wszystko w/g niego - warto przemierzyć ławę pomiarową oraz sprawdzić nawierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 11 Kwiecień Share Napisano 11 Kwiecień A jeśli to oskp, warto poczytać i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veg Napisano 11 Kwiecień Autor Share Napisano 11 Kwiecień Dzięki koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Jakie województwo ? Jak blisko centralnej polski to mogę podjechać i pomóc (łącznie z pomiarem ławy). Robię przynajmniej 10 odbiorów rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi90 Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Co do szkicu to się zbytnio nad nim nie bujaj. Zrobiłem w paint, kreseczki trochę krzywe, trochę proste i nie miał nikt ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi