pablo Napisano 5 Czerwiec Share Napisano 5 Czerwiec Cześć. Jak to rozwiązać? W styczniu 2022 robiłem badanie dodatkowe ustalenie danych technicznych niezbędnych przy rejestracji pojazdu. Pojazd sprowadzony z Niemiec kupiony w serwisie rok produkcji 2018, czyli badanie techniczne jeszcze, ważne, a przez pomyłkę zaznaczyłem badanie dodatkowe wypadek-właściciel Pojazd bezwypadkowy. Poszło tak do Cepiku -jak to teraz wyprostować. Dodam że od kwietnia 2022 nie pracuję już jako diagnosta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 5 Czerwiec Share Napisano 5 Czerwiec Niech przejmie to badanie pracujący diagnosta i dokona korekty. A jak się lęka, to napisz oświadczenie i wręcz klientowi, który niech się męczy ze stacją, albo z wydziałem komunikacji. U nas jest taka praktyka, że się często koryguje badania w tak zwanym zastępstwie za diagnostę, który jest na urlopie, chorobowym lub skończył karierę. Życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 5 Czerwiec Share Napisano 5 Czerwiec 36 minut temu, Paprock napisał: Niech przejmie to badanie pracujący diagnosta i dokona korekty. Wcześniej trzeba badanie wycofać z CEP, zrobić korektę i wysłać ponownie. Bo jakie znaczenie będzie miała korekta zrobiona tylko w rejestrze na SKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi