norcom19787 Napisano 8 Sierpień Napisano 8 Sierpień Panowie przyczepa ciężarowa 4 osiowa sprowadzona z zagranicy w ich dowodzie F1 -36000 F2-36000 czy ograniczamy przy badaniu F1 - 24000 F2 zostawiamy 36000 dobrze myślę klientowi na DMC jakoś nie zależy bo będzie nią przewoził tylko słomę z pola powiedziałam mu że jakby F1 zostawić na 36000 kg to tylko odstępstwo od warunków technicznych do ministerstwa proszę o pomoc czy dobrze to rozkminiłem. Cytuj
IVVO Napisano 8 Sierpień Napisano 8 Sierpień F.1 36000 F.2 24000kg - przy tych parametrach z długością i szerokością może być problem ale to tylko moja sugestia. Co do odstępstw to tylko na ładunki niepodzielne Cytuj
norcom19787 Napisano 9 Sierpień Autor Napisano 9 Sierpień Właśnie widzę że chyba będzie problem bo długość wychodzi 14 metrów a szerokość 2.60 metra czyli pewnie odstępstwo bo powinno być według mnie długość max 12 metrów a szerokość 2.55 metra proszę o pomoc bardziej doświadczonych kolegów,bo F.2 to tak jak pisze IVVO można ograniczyć do 24000kg ale z tymi wymiarami to już będzie gorzej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi