Norbert Jezierski Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Słuchajcie - a może któreś popołudnie spędzimy sobie razem ? Gdzieś pod Poznaniem lub do kilkudziesięciu kilometrów od w stronę Świecka i Gorzowa (patrzę na to pod kątem odległości - dla wszystkich w miarę niedaleko) ? Może jakiś Międzyrzecki Rejon Umocniony, może coś innego ? Co Wy na to ? Jest tak mało czasu dla siebie - ale jeden dzień, kilka godzin ? Zdecydowanie najdalej ma bercik Nie rozgłaszałbym tego bardzo, bardzo - ot, ogłoszenie na forum + mały mailing. Bez wpłat, bez wcześniejszego deklarowania obecności. Kto będzie, ten będzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Ja tam jestem za. Chętnie zobacze wasze pyski raz jeszcze. Szkoda tylko, że do 26-go uziemiony jestem (zmiennik na urlopie) No chyba że byłaby to niedziela. Jeśli nawet nie będę mógł przyjechać bo wypadnie spotkanie w inny dzień tygodnia to wypijecie jedna szkalnkę za mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2006 Może macie jakieś propozycje - może gdzieś tani nocleg z jakąś małą salą, na kilka - kilkanaście osób, gdzie przy piwku pogadamy o d... Maryni ? Może jakieś gospodarstwo agroturystyczne ? Na Pomorzu na ten przykład ? I Bert - bedziesz miał blisko - a my jakoś dojedziemy ? Szukajcie - ja mam dosyć tej monotonii. O razu mówię - żadnej organizacji - wypad ma być SPONTANICZNY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Ja się na to piszę. Poszukam na Kaszubach czegoś taniego. Skoro ma to być zwykłe spotkanie znajomych to obędzie się bez jakiś pecjalnych przygotowań. Byleby tylko gdzieś spędzić noc. Oczywiście jeśli macie jakieś inne propozycje, bliżej Wielkoposki to i tak przyjadę. Stanę na rzęsach a przyjadę. Ostatecznie to jedyna okazja by ręcznie przekaonać do swych poglądów oponentów na forum Generalnie miejsce nieistotne. Ważne aby spędzić miło czas i wyrwać się na chwilę z domu Co wy na to dziewczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Jestem za a nawet przeciw. 27 mam chrzest a inne terminy sprawa do dogadania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Mi tam dwa razy nie mówić. Choć do 19 jestem uziemiony (zmiennik ma urlop). Ale wasze 'pyski' (cyt.) też z checią znowu zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Integracja jest potrzebna . tyle, ze ja mam do was 400km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Integracja jest potrzebna . tyle, ze ja mam do was 400km Wiara góry przenosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Chetnie sie z Wami spotkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Integracja jest potrzebna . tyle, ze ja mam do was 400km Ja jechałem na ostatnią 320km i byłem na następną tez się piszę może w konińskie piękne jeziora np koło Ślesina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichu Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Nie mogłem uczestniczyć w I-szym spotkaniu , ale Administrator mnie zna na tyle , że postaram się znaleź z Wami na następnym. Chciałbym osobiście poznać forumowiczów z branży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Jak zwykle lekka cisza na okręcie ... A szkoda, szkoda ... Idąc tropem bardziej centralnej Polski - może jednak Ślesin: http://www.gwarek.kwbkonin.pl/index.htm Ceny umiarkowane, trasa w miarę, w miarę, nie robiłem wywiadu w sprawie terminów, ale myślę, że we wrześniu będzie w czym wybierać Czekam na Wasze opinie i inne linki No i na propozycję terminu - rzecz ważną oczywiście. Może 9/10 wrzesień ? Może tydzień później ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 ak zwykle lekka cisza na okręcie ...bo załoga, w wirze pracy przez cały dzień nie ma jak zweryfikowac lokacji, które uważa za odpowiednie W każdym razie ze swej strony proponuję: http://wrzos.com/wrzos/ lub w tej samej okolicy: http://www.eholiday.pl/noclegi-2708.html Ewentualnie: http://www.jezioro.maxmedia.pl/ Czekam na Wasze opinie Dla mnie może byc i Ślesin. Ostatecznie nie miejsce jest najważniejsze, a osoby tam będące. Poza tym ,sądząc z layout strony "Gwarka" jest tam duża plaża Będę tam się czuł jak w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Pozostałe miejsca są całkiem, całkiem Mnie tam wsio rawno - byle było z kim pogadać. Tym razem znajdę dla Was wszystkich więcej czasu. Obiecuję !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 No to może sugeruje, aby najpierw ustalić kto jest chętny i jak termin mu kategorycznie odpada(np. kochanka ma dni niepłodne...czy tam jakaieś inne sprawy). Wtedy będzie można dokładniej znaleźć miejsce tak aby tym co przyjadą było blisko. Więc po pierwsze: JADE Termi w którym nie dam rady to wrzesień 8 do 24. A wszystkie inne terminy spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Termi w którym nie dam rady to wrzesień 8 do 24. Aleś przywalił ... No to może sugeruje, aby najpierw ustalić kto jest chętny Już raz to ćwiczyliśmy - i wielkie nic z tego ustalania wyszło. Zgłosiło się niezobowiązująco kilkadziesiąt osób - i co ? 80 % nie przyjechało jak przyszło co do czego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 W moim przypadku wszystko zależy od finansów, ale wrzesień jest całkiem realny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Proponuje Norbertowi niedemokratycznie wybrac czas i miejsce, a naszym zadaniem bedzieznalezienie w tym terminie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Ja nic nie obiecuję. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Ale nie mówię nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 08/15 te miejsca które podałeś słyszałem że są bardzo fajne! Znajomy był w tych okolicach i wyrażał się bardzo pozytywnie. Przy okazji można nad morze podskoczyć jak już ktoś pół Polski przejedzie. My akurat mamy blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Słuchajcie a moze zorganizować coś rodzaju konferencji dla diagnostów i nie tylko dla tych z forum ale dla wszystkich co wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłosiło się niezobowiązująco kilkadziesiąt osób - i co ? 80 % nie przyjechało jak przyszło co do czego Masz racje podzwoniłem do tych ośrodków co podaliście linki. W 'naszym' przypadku - założyłem, że po prostu kto chce to przyjeżdża pod dany adres (czyli nie ma potrzeby wpłacać zaliczki i rezerwować miejsc jedynie wcześniejszy telefon, że pojawi się w tym a tym dniu ludność w liczbie np od 15 do 20) to spełnia te wrunki http://wrzos.com/wrzos/ rozmawiałem z miłą panią kierownik. I problemu nie będzie. Nie wiem dokładnie jak z wyżywieniem ale to już problem do doszlifowania Czyli jakby co jest już jakaś alternatywa co wy na to? [ Dodano: 09-08-2006, 12:29 ] Słuchajcie a moze zorganizować coś rodzaju konferencji dla diagnostów i nie tylko dla tych z forum ale dla wszystkich co wy na to??? A ja na to: Słuchajcie - a może któreś popołudnie spędzimy sobie razem Nie rozgłaszałbym tego bardzo, bardzo - ot, ogłoszenie na forum + mały mailing. Bez wpłat, bez wcześniejszego deklarowania obecności. Kto będzie, ten będzie ... Krzycho masz ochote to przyjedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Mam mieszane uczucia. Osobiście stawiam na spotkania bez szkoleń - przynajmniej teraz, na tym etapie znajomości. To i tak się rozrośnie w pewnym momencie do dużych spotkań ... Do konferencji trzeba strasznie dużo przygotowań - i tego nie idzie zrobić z marszu. Wg mnie - wszystko w swoim czasie, najwcześniej wiosną ... Dobry i tani ośrodek, dobra organizacja - to nie jest taki pikuś. Albo dobrze i do końca, albo wcale. Nie róbmy niczego na hurrrrra - bo to się tylko zemści .... Bywam nieomal co roku w Mikołajkach, byłem w ubiegłym w Zakopanem - i wcale nie uważam takich spotkań za specjalnie opiniotwórcze. Być trzeba (mówię to subiektywnie, ze swojego punktu widzenia) - ale bynajmniej nie po to, żeby czegoklowiek się na nich dowiedzieć. My róbmy swoje, "lajtowo", bez problemów i stresów organizacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 My róbmy swoje, "lajtowo", bez problemów i stresów organizacyjnych I takie spotkania są najleprze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi