Norbert Jezierski Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 KONKURS: Ile osób będzie na imprezie integracyjnej ? NAGRODY: I miejsce zgrzewka (24 sztuki) piwa (6 x czteropak) II miejsce Koszulka i czapeczka z logo NORCOM'u Zasady konkursu są bardzo proste: 1. Głosujemy zamieszczając w bieżącym wątku post z określeniem prognozowanej dokładnej liczby uczestników planowanego spotkania w Jasieniu. 2. Termin zakończenia głosowania : niedziela, 27 sierpnia br. godz. 23.59. 3. Można zamieścić kilka postów, liczy się jednak OSTATNI oddany głos. 4. Termin roztrzygnięcia konkursu: spotkanie w Jasieniu, ok. godz. 22, w oparciu o listę osób zgłoszonych jako uczestnicy u Kierownika Ośrodka "WRZOS" 5. Zwycięzcą zostaje osoba, która poda najbardziej zbliżoną do stanu faktycznego liczbę uczestników. W razie remisu - w czasie spotkania, przy współudziale wszystkich uczestników, odbędzie się losowanie (zwycięzca może być tylko jeden). 5. Może w nim brać udział KAŻDY zarejestrowany użytkownik forum - z wyłączeniem Administratora oczywiście Moderatorzy również mile widziani A więc - do dzieła. POWODZENIA !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ja stawiam, że będzie nas czternastu. Mam jeszcze pytanie w kwestii formalnej. Czy widoczny na zdjęciu "tragarz" jest doliczony do zestawu pierwszej nagrody? Jeśli tak to wygram ten konkurs. Oszukam a wygram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Obstawiam - 11 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 a ja jestem optymista, mój typ: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Na moje to wychodzi 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysy Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Stawiam na liczbę 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 Mam jeszcze pytanie w kwestii formalnej. Czy widoczny na zdjęciu "tragarz" jest doliczony do zestawu pierwszej nagrody? Jeśli tak to wygram ten konkurs. Oszukam a wygram. Hmmmm, nie wiem jeszcze kto będzie wręczać nagrody. Szansa, że tak to będzie wyglądać - jest zawsze. Mała - ale jest Nie sądzę, żebym był w stanie wynegocjować jakieś dodatki do nagrody typu całus czy "coś więcej" od Sierotki Marysi dla zwycięzcy - ale nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiuszka Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Średnia to 14,4 a więc czternaście. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ja stawiam na 22 osoby i to jest tak blisko miejsca gdzie mieszkam, że zrobię wszystko aby tam przyjechać! I odebrać nagrodę oczywiście. Jeżeli korupcja wchodzi w grę to pamiętajcie, że jak wygram to stawiam browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Stawiam na moją liczbę czyli 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 stawiam na 25 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 mój typ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Jestem optymistą 27 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Wszyscy się łudzą że wygrają ja postawił bym na 99% uczestników czyli jakieś 49 osob, Tą 50 osobą byłby ja ale niestety od 29 sierpnia jestem zakopany w miasteczku Zakopanem wię lipa usiąść i płakać. Koledzy wypijcie moje zdrowie i życze miłej integracji ( Żona nie dopuściła myśli żeby z jedego krańca jechał w drugi i bógwie co jeszcze tam robił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 16 osób - tak myśę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 witam około 35 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ja typuje 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fricman Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 myślę, że 15 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 17 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Ciekawe że nikt nieprzyznaje się że wpłacł pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diagnosi Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 21 [ Dodano: 21-08-2006, 13:57 ] stawiam na 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek-opo Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Obstawiam 9 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomtor Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam około 25 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek-opo Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 W tym momencie muszę się poprawić - 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Obstawiam 9 osób muszę się poprawić - 20 Niezła ekipa przyjedzie Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi