Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

KONKURS: Ile osób będzie na imprezie integracyjnej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

KONKURS: Ile osób będzie na imprezie integracyjnej ?

NAGRODY:

I miejsce

zgrzewka (24 sztuki) piwa (6 x czteropak)

girl.jpg

II miejsce

Koszulka i czapeczka z logo NORCOM'u

Zasady konkursu są bardzo proste:

1. Głosujemy zamieszczając w bieżącym wątku post z określeniem prognozowanej dokładnej liczby uczestników planowanego spotkania w Jasieniu.

2. Termin zakończenia głosowania : niedziela, 27 sierpnia br. godz. 23.59.

3. Można zamieścić kilka postów, liczy się jednak OSTATNI oddany głos.

4. Termin roztrzygnięcia konkursu: spotkanie w Jasieniu, ok. godz. 22, w oparciu o listę osób zgłoszonych jako uczestnicy u Kierownika Ośrodka "WRZOS"

5. Zwycięzcą zostaje osoba, która poda najbardziej zbliżoną do stanu faktycznego liczbę uczestników. W razie remisu - w czasie spotkania, przy współudziale wszystkich uczestników, odbędzie się losowanie (zwycięzca może być tylko jeden).

5. Może w nim brać udział KAŻDY zarejestrowany użytkownik forum - z wyłączeniem Administratora oczywiście :D Moderatorzy również mile widziani :D

A więc - do dzieła.

POWODZENIA !!!!!!!!!

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Ja stawiam, że będzie nas czternastu.

Mam jeszcze pytanie w kwestii formalnej. Czy widoczny na zdjęciu "tragarz" jest doliczony do zestawu pierwszej nagrody? Jeśli tak to wygram ten konkurs. Oszukam a wygram. :P

Napisano
Mam jeszcze pytanie w kwestii formalnej. Czy widoczny na zdjęciu "tragarz" jest doliczony do zestawu pierwszej nagrody? Jeśli tak to wygram ten konkurs. Oszukam a wygram. :P

Hmmmm, nie wiem jeszcze kto będzie wręczać nagrody. Szansa, że tak to będzie wyglądać - jest zawsze. Mała - ale jest :mrgreen:

Nie sądzę, żebym był w stanie wynegocjować jakieś dodatki do nagrody typu całus czy "coś więcej" od Sierotki Marysi dla zwycięzcy - ale nigdy nie mów nigdy :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Ja stawiam na 22 osoby i to jest tak blisko miejsca gdzie mieszkam, że zrobię wszystko aby tam przyjechać! :D

I odebrać nagrodę oczywiście. Jeżeli korupcja wchodzi w grę to pamiętajcie, że jak wygram to stawiam browar

Napisano

stawiam na 25 osób :mrgreen:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

:( Wszyscy się łudzą że wygrają ja postawił bym na 99% uczestników czyli jakieś 49 osob, Tą 50 osobą byłby ja ale niestety od 29 sierpnia jestem zakopany w miasteczku Zakopanem wię lipa :(:(:( usiąść i płakać. Koledzy wypijcie moje zdrowie i życze miłej integracji

( Żona nie dopuściła myśli żeby z jedego krańca jechał w drugi i bógwie co jeszcze tam robił :lol: )

Napisano
Obstawiam 9 osób
muszę się poprawić - 20

Niezła ekipa przyjedzie :shock: Super!!! :mrgreen: