boden Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Ja stawiam na 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Przewiduje kameralne spotkanie 15 osob, szkoda ze nie bede w nim uczestniczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurat Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 chyba bedzie 21 smiałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichu Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Moim zdaniem 23 uczestników to tylu ilu powinno sie znaleź na tej imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 25 mięśni piwnych jak w banku, szkoda, że mojego nie będzie. Życzę miłej zabawy ps.a ta laseczka też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 liczy się jednak OSTATNI oddany głos. No cóż, już głosowałem ale skoro tak stoi zapisane w regulamininie do dlaczego nie skorzystać? 39 osób po raz pierwszy, po raz drugi, po raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 No cóż, już głosowałem ale skoro tak stoi zapisane w regulamininie do dlaczego nie skorzystać? 39 osób po raz pierwszy, po raz drugi, po raz.... Tyle tylko, że głosowanie zakończyliśmy w nocy z niedzieli na poniedziałek - o północy dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Tyle tylko, że głosowanie zakończyliśmy w nocy z niedzieli na poniedziałek No i ładnie to tak 08/15 oszkiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 No i ładnie to tak 08/15 oszkiwać Nie interesuj sie kolego! Czytałem regulamin wybiórczo, tak jak mi pasuje. Oczywiście moja pomyłka , sorry. PS. Gdzieś mi minęła niedziela niepostrzeżenie. Sobota z resztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 to jaki jest wynik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Admin milczy jak grób bezrobotnego ,pewnie jest chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Zasady konkursu są bardzo proste:[....] 4. Termin roztrzygnięcia konkursu: spotkanie w Jasieniu, ok. godz. 22, w oparciu o listę osób zgłoszonych jako uczestnicy u Kierownika Ośrodka "WRZOS" Jak zmienię zdanie, to w tym właśnie dziale coś się pojawi Na razie - pozostańcie w błogiej nieświadomości Ps. Wiem, wiem - jestem szuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Bardzo dobrze tak trzymaj Norbert AniMruMru, kto ciekaw niech przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Admin wam nie powie bo sam nie wie Sam będzie wiedział jak wszyscy przyjadą i staną w szeregu, oraz odliczą od 1 do .... Może ktoś będzie jechał i jakaś dziewczyna przy drodze się spodoba i co wtedy? Może być tak że poświęci 100zł i zamiast do Jasienia to gdzieć po drodze ,,zaginie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Może ktoś będzie jechał i jakaś dziewczyna przy drodze się spodoba i co wtedy? Pewnie na BMW to same się dziewczyny zucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek-opo Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Panowie - do spotkania pozostało tylko 67h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2006 No - kochani Wyniki ostateczne są takie: - w imprezie uczestniczyło 26 osób; - 4 osoby typując liczbę uczestników było najbliżej (pomtor, ryba, Psuj, bartek2004); - drogą losowania (za sierotkę robił Tomek D) PIWO przypadło Wojtkowi (nick: pomtor), zestaw upominków firmowych otrzymał Maciek (nick: Psuj). GRATULUJEMY !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Admin to dla mnie może chociaż koszulkę z logo NORCOM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Admin to dla mnie może chociaż koszulkę z logo NORCOM-u. A to da się załatwić - na otarcie łez Podaj mi na PW adres prywatny i preferowany rozmiar O to samo poproszę kolegę o wdzięcznym nicku RYBA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi