berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Pytanie jak w tytule. Pojazd zarejestrowany był w niemczech jako sam. osób. Jaki rodzaj i podrodzaj u nas i czy wogóle można zarejestrować dwusów ? Cytuj
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Wiedziałem że juz ten temat był i przeszedł bez echa ja bym nie dotknął na pierwszym! http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=2259&highlight=motorower Cytuj
berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Temat był ! Problem że gościu przyjechał do mnie i nie bardzo wiem jak się wziąść do tego Ma niemieckie dokumenty a tam jest wyraźnie PKW (osobówka). Jeśli tak to co z tym że jest to dwusów Cytuj
prezes100 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 U nas był podobny problem gościu chciał zarejestrować Trabanta kupionego od kolekcjonera w Holandii, sprawa trwała dosyć długo wiem, że zarejestrował niestety nie znam szczegółów, gdyż nie robomy pierwszej rejestracji. Z opowiadań słyszałem, że został zarejestrowany bo nie został wcześniej wycofany w tamtejszym urzędzie rejestrującym. WK miał straszny dylemat. Cytuj
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Dla mnie raczej odstępstwo z ministerstwa . Cytuj
berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Po konsultacjach wyszło tak: sam. osobowy, wynik negatywny, wniosek o odstępstwo od warunków Cytuj
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 co wygrałem za poprawną odpowiedź ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi