berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Pytanie jak w tytule. Pojazd zarejestrowany był w niemczech jako sam. osób. Jaki rodzaj i podrodzaj u nas i czy wogóle można zarejestrować dwusów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Wiedziałem że juz ten temat był i przeszedł bez echa ja bym nie dotknął na pierwszym! http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=2259&highlight=motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Temat był ! Problem że gościu przyjechał do mnie i nie bardzo wiem jak się wziąść do tego Ma niemieckie dokumenty a tam jest wyraźnie PKW (osobówka). Jeśli tak to co z tym że jest to dwusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 U nas był podobny problem gościu chciał zarejestrować Trabanta kupionego od kolekcjonera w Holandii, sprawa trwała dosyć długo wiem, że zarejestrował niestety nie znam szczegółów, gdyż nie robomy pierwszej rejestracji. Z opowiadań słyszałem, że został zarejestrowany bo nie został wcześniej wycofany w tamtejszym urzędzie rejestrującym. WK miał straszny dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Dla mnie raczej odstępstwo z ministerstwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Po konsultacjach wyszło tak: sam. osobowy, wynik negatywny, wniosek o odstępstwo od warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 co wygrałem za poprawną odpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Masz u mnie 1 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi