WOJT999 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 ????? kto z diagnostów zapomnial o swoim przegladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiS Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 I to dwa razy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 A ja ani razu, zawsze na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Nigdy nie zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Według zasady zdarzyło się i to kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Jeszcze mi się nie zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 kto z diagnostów zapomnial o swoim przegladzie nie Ty pierwszy i nie ostatni.Może będę rekordzistą 7miechów Policjant mi przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJT999 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 A myslalem ,ze jestem rekordzistą 6 miechów Policjant mi przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Nie zapominam o tym, a staram sie tez pamietac o znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Ja - i w zeszłym roku, i w bieżącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Ja , żebym nie zapomniał , zapisuję sobie przegląd na kalendarzu w biurze diagnosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Nie zdarzyło mi sie - zawsze na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Raz rok jeździłem bez badań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Ja ani razu. To zmartwienie mojego szofera ( czyt.motorniczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ja kiedyś jeździłem prawie miesiąc. Za to moja ślubna - ponad trzy , dopiero potem coś mnie tknęło, coby zajrzeć w jej dowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 W Warszawie /czyt:Bufetowa/ za dwa dni poślizgu wywalają z roboty,więc pilnujcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrapy Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Widzicie ja niejestem jednym z was(diagnostów) jestem szarym czlowiekiem a jeszcze mi sie niezdarzylo przegapic przeglad hehe:) Zawsze przed czasem . Ale jak to mówia wszystko przednami ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diagnosi Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Ja ponad 6miesięcy i przejechałem pół europy bez badań. Dobrze że byłem nieświadomy.Dopiero zauważyłem na miejscu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Ja właśnie świadomie zapomniałem o przeglądzie i leci 3 tydzień bez badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Co to w tym wypadku znaczy świadomie zapomnialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Maszyna czeka na części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek1962 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Jak kto mówi ADMIN Mało casu kruca bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Wcześniej ze 3 tygodnie a teraz w lutym miałem mieć to mam w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Mój ojciec(też diagnosta teraz juz na emeryturze) jakies 10 lat temu jeździł 1 rok i 8 miesiecy bez przeglądu 4 razy w miesiacu do wiednia :)Jak się go zapytałem jak to tak on taki skrupulatny itd odpowiedział że mu ten rok tak szybko zleciał hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi