gonzo Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Witam , czy jest jakis przepis mówiący o wyposażeniu autobusu w młotki bezpieczenstwa? Teoretycznie wiadomo , że ile wyjść bezpieczeństwa tyle młotków (chodzi o szyby rzecz jasna),ale spotkalismy się , że ITD zabierała dowody za brak odpowiedniej ilości młotków Cytuj
gonzo Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 hmmm...to wiem, ale o młotkach nic nie ma tylko o liczbie wyjść awaryjnych , może jakies konkrety kolego ,,zaawansowany" Cytuj
kowal Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Zgadza się mówi się o wyjściach awaryjnych ,ale o młotkach - może któraś z dyrektyw . Czy do każdej szyby młotek ,czy do pary okien - rzucony problem to musimy go rozwiązać Cytuj
ijm Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Uwazam ze jedno wyjscie = jeden mlotek, ale nie potrafie potwierdzic tego konkretnym przepisem Cytuj
leniwiec Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Troszke poszperałem i lipa. Wszędzie jest mowa o młotku przy szybie ale nie ma na to przepisu. Inaczej, może jest ale ja kudłaty durnowaty nie znalazłem . Jakby co to dam znać. Cytuj
prezes100 Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Jak byłem kilka lat temu na wycieczce w Bolechowie k. Poznania (Solaris), to "oprowadzający wycieczkę" mówił jedna szyba - jeden młotek, ale żadnego paragrafu na to nie znam. Cytuj
08/15 Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Jeśli tytuł wątka nie dotyczy kibiców jadących na mecz, to może chodzi o pkt 76822 z dyrektywy , którą znajdziesz w załączniku? 53_32001L0085-PL.doc Cytuj
Jacdiag Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Po zapoznaniu się z p 76822 powstaje następny "problem" - jak duże jest bezpośrednie sąsiedztwo Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
kowal Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 MPK wyjaśnia, że młotki to jeden z najczęściej kradzionych elementów autobusów. - Nowe autobusy są okradane już w kilka dni po wyruszeniu na trasę. Staramy się uzupełniać braki, ale to syzyfowa praca –mówi Bogumił Makowski z biura prasowego łódzkiego przewoźnika. Młotki to jedna z trzech rzeczy, najbardziej pożądanych przez autobusowych złodziei. Na liście są jeszcze gaśnice i kasowniki. www.infobus.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi