Michu Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Witam szanowne grono!!! Mam małe pytanie bo nie wiem czy WK ma rację a więc do konkretów robiłem pierwsze badanie Fiata Ducato 2.3 JTD rok 2003 normalny blaszak czyli FURGON nie żadna skrzynia czy tym podobne zwyczajny bus, klienta niestety WK pogonił bo jakaś pani stwierdziła że musi być VAN!! aby zarejestrować. Trochę mnie to zdziwiło, czy WK mógł tego żądać??? Cytuj
markes30 Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 klienta niestety WK pogonił bo jakaś pani stwierdziła że musi być VAN!! aby zarejestrować. Trochę mnie to zdziwiło, czy WK mógł tego żądać??? Jak znam życie klient dowiedział się że na Vana bedzie mógł odliczac VAT a na furgona nie i ci wciska kit że mu nie zarejestrują w WK . Zadzwoń lepiej i zapytaj WK. Cytuj
Psuj Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 normalny blaszak czyli FURGON normalny blaszak czyli van lub wielozadaniowy, Furgon ma pakę zamknięta konstrukcyjnie oddzielona od kabiny (np, izoterma) Cytuj
azot14 Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 normalny blaszak czyli van lub wielozadaniowy, Mała ciekawostka z katalogu ITS 1. Ford Transit rodzaj pojazdu -sam.cięzarowy podrodzaj - furgon przeznaczenie - uniwersalny model nazwa handlowa - TRANSIT VAN 330 M dmc -3280 kg liczba miejsc - 6 typ homologacyjny - FABY wersja- GF6BCA 2. Ford Transit rodzaj pojazdu - sam. ciężarowy podrodzaj - wielozadaniowy przeznaczenie - " --- " model nazwa handlowa - TRANSIT VAN 330 M dmc- 3280 kg liczba miejsc - 2:6 typ homologacyjny - FABY wersja - GF6BA czy to wszystko jest normalne i oczywiste ? Cytuj
Psuj Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 czy to wszystko jest normalne i oczywiste ? nie, nie nie... nie jest normalne... Tak samo w katalogu its pisze, że van też jest nazywany furgonem zintegrowanym... to jest po prostu chore Cytuj
kontroler2 Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Tak samo w katalogu its pisze katalog ITS ma wiele ciekawostek to jest po prostu chore Zachowałem się, jak opozycjonista parlamentarny Cytuj
Jacdiag Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Zachowałem się, jak opozycjonista parlamentarny albo jak wesoły redaktor montujący wypowiedzi innych posłuchaj PTE Linda mix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi